sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virvottu,varvottu,vierailtu,kestitetty.Ensi vuonna uudestaan,huh :)
10 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloisia kuvia :)

  Ja teidän ihana uusi koto näyttää mahtavalta kuvissa :) Jee! Nauttikaa :)

  VastaaPoista
 2. huh miten teidän isompi on jo iso! ihanat isot pienet :)

  VastaaPoista
 3. Tuo leivinuunikuva on symppis :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kestityksestä :)
  Tytti

  VastaaPoista
 5. Anni; aikamoista sopeutumista on ollu lapsilla mut vähitellen helpottaa,kesää kohti ehkä nautitaankin :) Pitää kurkata teidänkin uus koti,sillon just muuton aikaan kävin katsomas viimeeks.

  Katja,oli ne vielä tossa vaiheessa,olisitpas nähny ne illalla suklaansyönnin ja kavereiden kyläilyn jälkeen :)

  Anonyymi; eikö olekin,ihan kun olis venyny keskeltä :) Ja näyttää ihan tytöltä noitana mutta halusi itse vielä olla olla noita,noitapoika vaikka olis kissa- ja pupuasut ym. ollu tarjolla myös.

  Pirjo; punainen leivinuuni on anopin,siellä onkin hyvä henki ja tuo uuni on ihana.

  Tytti;kiva kun kävitte!!Myö tullaan vastavisiitille sit tei uuteen kesällä :) Ja kyl mie meinasin ehtiä viel ennen kesäkuuta kyläillä muutenkin :) Taas jäi sanomatta siinä kun ajatus aina katkes kummasti meteliin mutta mielessä oli et näytit hirmu kauniilta ja se siun ärhäkänoranssi takki oli ku piste iin päällä,siussa oli selvästi jo kevättä ja sellasta uutta vahvuutta,jotain.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaisa <3
  Mie taas jäin haaveilemaan niistä maisemista mitkä teidän ikkunoista näkyivät, ihana teidännäköinen koti!
  Tytti

  VastaaPoista
 7. Pelkillä keltaisilla höyhenillä täytetyt oksat näyttävät ihmeen hyvältä! Melkein lähden tästä hakemaan keltaisia sulkia...tosiasiassa en jaksa lähteä edes oksien metsästykseen. Tyttö kertoi että niiden löytyminen oli tänä vuonna tiukassa.

  VastaaPoista
 8. Kokokeltainen oli Liivia laiskan äidin ratkaisu,lapset osasivat itse taivutella rautalangalla sidotuissa nipuissa olevat höyhenet oksiin kiinni..Näillä menty jo pari vuotta,lapset ei oo kuulleetkaan että oksiin voisi askarrella kukkasia ym.Kunhan eivät ole enää liimansyönti-iässä niin ehkä sitten panostetaan enemmän.Oksat olen kahtena vuonna napannut lenkiltä mukaani,viime vuonna painelin kesken juoksun pöheikköön ja hölkkäsin loppumatkan pajupuska kainalossa.

  VastaaPoista