sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tämä päivä


..on ollut ihana.Ja aika tavallinen äidin päivä.Käytiin metsässä,kerättiin ensimmäiset nokkoset,ulkoiltiin omalla pihalla,lapset kokkasivat kivisoppaa ja lehtikeittoa.Mies samaan aikaan sisällä lohta ja perunoita.Unto lahjoi avaimenperällä johon oli valinnut 'naisten värisiä' helmiä.Kakunkin tekivät,Unto oli valinnut koristeeksi 'kaljapulloja',pääkalloja,tekohampaita ja naperoita.Niistä oli rakentanut talon kakun päälle.


Parasta päivässä oli kuitenkin Unton rutistelut 'sie oot maailman ihanin äiti' ja päiväunet Liisan kanssa.Pieni tuhnotin vaipassa ja t-paidassa kuumottamassa kyljessä kiinni.Nukkuvien lasten katseleminen.Ompeleminen yhdessä.Pihaleikkien vaivihkainen seuraaminen.Hurraaminen ekoille pottatortuille.Tyttären toive unilauluksi; jänish isstui maasssa vilkkuen.Huvittuneisuuden peittäminen kun pieni poikanen uhoaa pyöränsä selässä 'Miulla onki pilikellooo!Nää-nä-nä-nää-nää,kaikki mulkutkin lähtee kalkuun kun mie hulistelen!'Kyse oli siis pyörän 'pirikellosta' ja muurahaisista..Arki on parasta,sitähän se elämä pääasiassa on.

6 kommenttia:

 1. Täydellistä. Ihanasti kerrottu päivä.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on ollut huippupäivä!! Se on talletettu ja joskus vanhana mummona ihastelet näitä päiviä.

  VastaaPoista
 3. Ihan parhaat jutut Untolla :D Meillä ostettiin eilen ekat pikkarit Inkiväärille ja kun hän ei oikein muista niiden nimiä, hän innoissaan pukee "lenkkareita" vaipan sijaan :)

  VastaaPoista
 4. Sen tajuaa hetkittäin jo nyt ettei tätä aikaa ikuisesti kestä ja nyt pitäisi muistaa nauttia siitä miten hassuja nuo vielä on.
  Peurankello,meillä olis myös pikkuhousuostokset edessä,veikkaan että Hello Kitty-sellaiset nostaisi vaipattomuuden arvoon arvaamattomaan..Sain tossa Kitty-asiassa oikein kunnolla nenilleni kun olen julistanut et meillä ei sitä hiton kissaa tule näkymään missään muodossa,Liisalle kun kaikki vaaleanpunainen (toinen lievä inhokki) on nykyisin 'eloukiti'ä ja näkee sitä kaikkialla :)
  Toivottavasti teillä kaikilla oli myös ihana äitienpäivä!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus, ihana päivä ja ihanat naperot siellä! :DD

  VastaaPoista