lauantai 12. toukokuuta 2012

KotikutoTein jo aikaa sitten blogipohjan kirppisblogille ja nyt sain vihdoin aikaiseksi naputellakin sinne jotain.Tarjolla lähinnä lastenvaatetta,satunnaisesti käsitöitä,kirppislöytöjä,naisten vaatetta.Eli meille pieneksi jääneet tai ylimääräiset.Siistejä,ehjiä,sellaisia mitä itsekin mielelläni ostaisin.Täältä ne löytyy,klik Kotikutoon!

Unto kysyi vienkö vaatteita isin vaatekaappiin kun viikkaan pyykkejä.Ihmettelin ja sanoin että isi vie pyykkinsä yleensä itse.'No hyvä,ku tie et taa kulkkia itin kaltaleitten alle kun tiellä on te miun yllätys.En kello mikä se on!'.Kertoi myöhemmin mutta lupasin että unohdin jo kun alkoi selvästi kaduttaa ettei malttanut olla kertomatta.Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille,mummoille,mammoille,mummeille,mummuille,erityisesti niille omille ja rakkaille!

4 kommenttia:

  1. Ei malttanu aamulla antaa avata pakettiaan,'mie voin kyl auttaa'.Ihana oli avaimenperä,oli valinnu 'naisten värejä' siihen :)

    VastaaPoista
  2. Olipa ihana Unto. On se pienenä niin vaikea malttaa. :) Löysin vasta blogiisi. Kaunis tunnelma täällä. Ja voi kuinka kaunis sänky - jos olisin lähempänä, ostaisin ;)

    VastaaPoista