tiistai 17. huhtikuuta 2012

Leivottiin
Rapaisessa puistossa kurakakkuja ja illalla pullaa kitutunnin täytteeksi. 
Kitutunti = klo 18-19 kun lapset ovat väsyneitä ja riehuvat tai tappelevat mutteivat kuitenkaan tarpeeksi väsyneitä iltatoimia ja nukkumaanmenoa varten,tunti jonka aikana tulee katsottua kelloa kolmen minuutin välein.
Sadekelistä huolimatta oli mukava ulkoilla.Puistossa ei seurana ollut kuin tuuli mutta hyviä puroja sinne sai tehtyä,itsekin innostuin.Liisa leipoi ja laittoi 'uokaa uuniin',kaapi lätäköstä 'maitoa' mukiin ja livautti pari lusikallista rapaa suuhunsakin.Unto kaivoi puroja,patosi purot altaaksi ja pomppi naaman kuraiseksi.Vielä pitäis pestä ne kuraiset vaatteet tänään..


4 kommenttia:

 1. Lukijaksi klikkailin itseni kauniiseen blogiisi.
  Ilona

  VastaaPoista
 2. Oi pullaa... Miks kaikissa blogeissa on herkkuja, kun mun pitäis niistä päästä eroon. ;D Nam! Ja tunnen kitutunnin käsitteen paremmin kuin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Ilona!

  Katri; en oo leiponu pullaa tarkoituksella moneen kuukauteen kun satsi katoaa aina vuorokaudessa.Ja lapset syö sen pari pullaa,mies yhden.Loput menee omaan napaan.Pakkasen kautta useimmiten,jotta mukamas säästyis mutta helppohan ne on sieltä sulatella :) Olokin on ku pullalla joten melkein kadehdin tuota siun herkuttomuutta.Kerään tässä just lastenohjelmien aikana voimia kitutuntia varten,tsemppiä sinnekin :)

  VastaaPoista
 4. Älä kadehdi! Mä yritän (en oo vielä onnistunut...). Ja sama se on meillä - jos leivon, eikä tule vieraita, niin mun syötäväksi ne jää, kun nuo miehet ei oo niin innostuneita makeasta. Hirvittää painonnousu. :S

  VastaaPoista