torstai 19. huhtikuuta 2012

Kaikki muumit laaksossaLöydettiin Liisan kanssa jonkun itse nikkaroima muumitalo Kontista kun kierreltiin kirppiksiä Unton kerhon aikana alkuviikosta.Talon ullakko kiehtoo selvästi pieniä mieliä,siellä on lego-ukot jo taistelleet ja vakoilleet,Turtlesit kiipeilleet katolla.Liisa survoo nalleja ja sänkyjä ja pikkuautoja sulassa sovussa taloon.Ihan vielä ei siis kannata alkaa nukkekotia kalustamaan tuon enempää.Jos Liisa yhtä innokkaasti leikkii vielä parin vuoden päästä niin olisi ihana tehdä iso nukkekoti itse ja kalustaa valmiiksi,tehdä nukeille vaatteet,laittaa valot ja vaikka mitä pikku yksityiskohtaa,ruokia,kasveja,kirjoja.Sellainen vois paljastua vaikka joululahjapaketista sitten.Arvatkaa petynkö jos tytär antaa piut paut nukkeleikeille :)Ps. Muutama lasten pieneksi jäänyt vaate myynnissä täällä.

5 kommenttia:

 1. Samat huomiot täällä: vielä ei sitä koreaa kartanoa kannata hankkia ;) Mutta Muumitalohan on huippuhieno!!!

  VastaaPoista
 2. Niin miustakin!Ja kestää pienet kiipeilyt ja satunnaiset rummuttamisetkin,mäkeäkin koittivat jo laskea katolta..

  VastaaPoista
 3. Kiva löytö! Itse rakennettu nukkekoti kuullostaa kans hienolta idealta. Mulla on vanha, johon oon miettinyt remontin tekoa, mutta sitten tullutkin toisiin aatoksiin, että ehkä se on kuitenkin retrokuosissaan parempi.

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Terve! Ihan asiasta kukkaruukkuun... millaisia turtles ukkeleita sinulla on ja oletko ollenkaan kiinnostunut myymään niitä? Jos kiinnostaa, niin pistä s-postia: eb5381@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi; arvaa vaan tiedänkö mitä ne on..Ei taida poika antaa niitä myyntiin :)

  VastaaPoista