maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sisäpäiviä


Lapset flunssassa,meillä on yllättävän hiljaista..Kaivettiin pahviraketti ja 'linna' esiin yöpukuväen piristykseksi.Makuunista lasten elokuvia ja naposteltavaksi paljon hedelmiä.Väliaikaismajoitus vanhempien sängyssä,päiväunet nukuin kahden tulikuuman turskuttajan välissä,aika suloista oikeastaan..Kyllä se tästä,seuraavaan ulkoiluun mennessä on loput lumetkin sulaneet ja kevät alkaa voittaa.


5 kommenttia:

 1. Paranemisia <3 meihin iski sama tauti, no kukapa sitä tuonne sadesäähän haluaiskaan mennä ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tämä olisi talven viimeinen tauti! Keskivertaisesti ajattelen, että juhannukseen mennessä yleensä kaikki tuonsortin taudit on podettu.
  Meilläkin on kiertänyt sekä isoilla että pienillä ihan käsittämätön nuhatauti. Nenä valuu kaksi päivää ihan suoranaan. Onneksi ovat jo sen verran isoja, etteivät enää itke yöllä, vaikka on nenä tukossa ja tukala olo. Haa: oliskohan tämä ollut ensimmäinen talvi 23:n vuoteen, kun meillä ei ole enää ollut yöllä nuhisevia pieniä.
  Tuokoon auringon valo teille jaksamista! (tai kevätsade, jos sattuu huomenna satamaan)

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloinen tuo sinun neitisi. Ihana nutturapää!
  Paranemisia! Nyt on kunnon kevätflunssia liikkeellä.

  VastaaPoista
 4. RuusuLiisa; ihan hyvät sairastamiskelit.Kuunneltiin nelisen tuntia sadetta viime yönä Unton kanssa ja avoimesta ikkunasta tarkkailtiin miten lumipläntit takapihalla pienenee.

  Sirkku; 23 vuoteen,oumaigaad :) Ja kyllä se kesä pöpöt vie,siihen luottaen.

  Anrinko; kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Paranemisia:) Ihana linna teillä!

  VastaaPoista