perjantai 9. syyskuuta 2011

Tunnelmia Milanosta


Vuoden lopulla ilmestyy uusi Milano-opas,meille siitä ei siis ollut apuja.Kirjastoissa tarjottiin ei-oota mutta kirjakaupasta löytyi englanninkielinen opus muutaman vuoden takaa.Jos joku sattuu lähtemään Milanoon loppuvuoden aikana (tai muullonkin) niin ajattelin naputella pientä kuvitettua matkakertomusta kunhan ehdin selailla kuvia ajan kanssa.Tässä alkuun yksityiskohtia,värejä,tuoksuja.

10 kommenttia:

 1. Oi,ihania kuvia ja tunnelmia!! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Mondon Milano, vai?
  Hyvä tietää, haluan mennä Milanoon vasta sitten kun on Mondo takataskussa:)

  Kiva kun laita lisää. Matkakuvia on aina ihana katsella.

  VastaaPoista
 3. Berlitzin opas,Mondolta en löytänyt tietoa että olisi edes tulossa opasta ja tuonkin löysin jonkun nettikirjakaupan kautta myynnistä jo vaikkei ole ilmestynytkään vielä.

  VastaaPoista
 4. Kamala matkakuume! Eikä nämä sinun kuvasi helpota kuumetta yhtään :D

  Lensittekö suoraan Milanoon Lpr:sta? Houkuttelis jo helppoutensa takia. Olen kerran nuorena tyttönä seikkaillut Bergamossa.

  VastaaPoista
 5. RuusuLiisa; Lpr-Bergamo,vajaa kolme tuntia ja tunti bussilla Milanoon.Helppo tosiaan.Bergamossa ei jäänyt aikaa olla,vaikutti kyllä kivalta sekin (vanha kaupunki siellä rinteillä).

  VastaaPoista
 6. Berlitz, okei. Se ei mua kiinnostakaan yhtään. Mondo vois kyllä tehdä Milanosta oppaan, en jaksa lukea ollenkaan muita oppaita:)

  VastaaPoista
 7. Tulin vastaamaan tänne kirppiskysymykseesi :)
  En tiedä vieläkö torin kirppikset jatkuvat, nehän alkavat aina aikaisin keväällä. Luulis jatkuvan myöhään syksyyn? Näinköhän torivalvoja Puumalainen tietäisi? Vai mikä sen hemmon nimi nyt onkaan..

  VastaaPoista
 8. RuusuLiisa; kiitos,käytiin ja oli siellä kirppis,aika suppea mut kuitenkin.Olis kiva vielä joku aurinkoinen syyspäivä käydä itsekin myymässä,teetä termariin ja istuskella siellä koko päivä mummojen kanssa jutustelemassa.

  VastaaPoista
 9. Voi miten kiva nähä näitä reissu kuvia:)
  Sannu

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia!!!! :)

  Sinulle on tunnustus:

  http://pienilintu.blogspot.com/2011/09/tack-sa-mycket.html

  VastaaPoista