tiistai 6. syyskuuta 2011

Milano


Kakki odotukset matkasta ylittyi.Milano oli sitä mitä odotin mutta paljon muutakin.Suurimmat nähtävyydet ja prameimmat shoppailukadut ei säväyttäneet kuten ounastelinkin mutta Milanosta löytyi myös rosoisempi puoli ja Venetsiaankin ehdittiin,vain päiväksi tosin mutta kannatti käväistä.Vahvimmin matkasta jäi mieleen värit,estetiikka kaupungin katukuvassa,mieletön arkkitehtuuri,katot ja parvekkeet tulvillaan vehreyttä,ruoka ja ihmisten ystävällisyys.Pikku parvekkeet ja ikkunalaudat täynnä ryöppyäviä yrttejä ja viherkasveja oli ensimmäinen mihin kiinnitin huomiota matkalla lentokentältä hotellille.Matkaa täytyy sulatella vielä hetki mutta esittelen kaikki parhaat palat kunhan löydän kuvat jotka parhaiten välittävät matkan tunnelmat.(Ja opettelen käyttämään tätä bloggerin päivitettyä versiota;missä miun kuvat on??)Joku reissupöpö tai syysflunssa iski,kunhan en tartuttaisi muita.Lapset vielä terveinä ja arki rullaa.Mummolassa oli mennyt hyvin,ei raivareita,yöhuutoja ym.Pientä ripustautumista ja tunteiden purkamista mutta vähäisempää kuin odotin.Oma ikäväkin oli ihan siedettävissä rajoissa,vasta paluulennolla pystyi enemmän puhumaan lapsista,muuten ei olisi kestänyt.

Kiitos Mummo,Mamma ja E että mahdollistitte matkan!Kiitos myös ystävällisistä sanoistanne kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille.

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että matka oli onnistunut!

  Täytyypä tuppautua kylään että saan kuulla kaikki :)

  Mullakin oli silloin kesällä kovin ikävä. Lapset pärjäsivät paljon paremmin kuin odotin. Eikö ole mahtava tunne kun tajuaa että tämmöisetkin pikkureissut on täysin mahdollisia eikä vaan siellä kaukaisessa tulavaisuudessa?

  VastaaPoista
 2. Voi ku kiva kuulla että matka meni hyvin - ehdottomasti kuvia kehiin paljon!!!

  VastaaPoista
 3. nmmm that window and icecream, all my favorite kind.

  VastaaPoista
 4. Haa, kerrankin kuulen että joku tykkää Milanosta! Yleensä kaikki sieltä tulleet ovat olleet jotenkin pettyneitä. Että kaupunki on tyly eikä oikein mitään missään...minä olen pitänyt tätä haasteena, ja aionkin vielä ottaa Milanoa sarvista jonakin päivänä. Uskon nimittäin, että minä pidän Milanosta. Sitä ennen virittäydyn kuvillasi. Toivottavasti laitat niitä kosolti, pliis!

  VastaaPoista
 5. Kuvia tulee varmaan kyllästymiseen asti kunhan ehdin käydä ne läpi.Neljässä päivässä vajaat 700 kuvaa,kaikki oli niin kaunista että kamera roikkui kaulassa koko ajan..

  VastaaPoista