perjantai 10. joulukuuta 2010

Kuusi

Pikkuinen kuusi Unton huoneeseen,mäenlaskureissulta metsänreunasta.Koristeli itse,kaukaa viisaana annoin vain pehmeitä koristeita..Tosin kuusi on lasipurkissa ja sisältää parisen litraa vettä,pikku riski että lastenhuone lainehtii mutta tekemällähän sitä oppii,rapatessa roiskuu.Unto koristeli piparitalon jämätaikinasta eilen leipomansa piparit ja odotti kärsivällisesti että kuorrutus kuivui.Piparit on pikkukipossa kuusen juurella,yöpöydällä,tuskin kovin pitkäikäinen installaatio.

Unto on yötä mummolassa,tänään lepoillaan ja huomenna siivotaan.Kirppiksillä pyörähdin,jotain löysinkin,jos vaikka huomenna kuvailisin.Jos ehdin niin leivon,jouluostokset säästän suosiolla sunnuntaille.Silloin tyttökavereiden kanssa pikkujoulukahveille keskustaan.Seuraavana keskiviikkona toiset pienimuotoiset pikkujoulut ja vielä viikon päästä sunnuntaina lasten pikkujoulut metsäpolulla lyhtyjen kanssa.Sitten rauhoitutaan itse joulun odotukseen.

6 kommenttia:

 1. Sun poikatonttu on suloinen kuten pikkiriikkinen tyttö tonttunenkin ♥
  Ihanaa joulun aluspuuhailua edelleen!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nämä joulutouhut on ihania lasten kanssa tehdessä..kivaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä suloisia tonttuja touhuissaan :)

  VastaaPoista
 4. Munkin mielestä sun lapset on niin valtavan suloisia, että pakko tulla se jo toistamiseen tänne kirjoittamaan :)Ihanaa joulunodotusta <3 ~Tuulia

  VastaaPoista
 5. Suloinen kuusi ja poika! :)

  Joku oksa tai karahka on ollut mielessä mullakin. Kallistun ehkä enemmän johonkin ihan paljaaseen oksaan. Tai voishan se olla kuusikin, siitä saattais tulla ihanaa tuoksua..!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa lepoilua, muistakin huilia, ettet vaan pelkästään rehki joulusiivouksissa :)

  VastaaPoista