sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kissa


Naamiaiset pienen ystävän luona.Suostui pukeutumaankin.Hyvä niin,väkersin kissankorvia yhteen asti yöllä ja hännän kiinnitin tuntia ennen lähtöä päiväunien aikana.Kädet kun ei ole vapaana kuin uniaikaan.Aikoo mennä huomenna uudestaan.

8 kommenttia:

 1. Ei oo totta. Täällä myös väkerretty kissankorvia ja mietitty häntää. Naamiaissynttärit, joille tyttö menee huomenna vaikka muut menivät lauantaina (vatsataudin poikanen ilmeisesti käväisi meidän tytöllä). Mutta pukeudutaan tietysti asianmukaisesti ja kissa oli hänenkin valintansa (kun olin ilkeä, ja en antanut valita sitä ainaista prinsessaa). Enpäs tullut kypärämyssyä ajatelleeksi, tein korvat hiuspantaan. Söpö kolli. :)

  VastaaPoista
 2. Aikaista halloweenia siis liikenteessä.Nää oli ihan muuten vaan-juhlat,arjen piristykseksi,oikein onnistuneesti piristikin.Mie olin niin ilkeä etten edes kysyny mitä haluais laittaa kun leikkii aina kissaa kotona,viikset pitää piirrellä päivittäin.Olisi kuitenkin halunnut olla Lauri kilpa-auto tai muuta yhtä helposti toteutettavaa..Epäilin myös suostuuko pukeutumaan joten päiväunipeikon herättyä nykäisin asun päälle kyselemättä ja odotin henkeä pidätellen reaktiota :)Uhma on ottanu ihan uudet mittasuhteet joten munankuorilla saa kävellä joka asiassa jo muutenkin..

  VastaaPoista
 3. Ihana kissa! :)

  Meillä kans Karpaasi on saanu parit uhmakohtaukset tänään..se voi lähtee mistä vaan..esim. jos iskä ottaa autosta eikä äiti, tai juuston pala on väärän muotoinen tms.

  VastaaPoista
 4. Huomenta!

  Ihana Unto-kissa. Laitoin kuvan Heikinkin työpäivää piristämään. Mamma

  VastaaPoista
 5. Ihana kissamies!Meilläkin täälä lähestyy naamiais synttärit ja lohikäärme asut on jo melkein valmiit.

  VastaaPoista
 6. Aika ihana kissa! :D

  Meillä ei taida tuo jätkä vielä tajuta mitään naamiaisista, mutta ehkä ensisyksynä voisi jo ajatella jotain kivaa juhlaa.

  VastaaPoista