perjantai 8. lokakuuta 2010

Nähtyä

 Näin eilen tähtitaivaan.Olin jo ehtinyt unohtaa sen olemassaolon kun en nykyisin pimeällä liiku ulkona,lapset kun on silloin jo unilla.

Tänään näin kirppisreissulla täydellisen pianon.Musta,vanha ja sopivasti koristeellinen.Ei olla koskaan suunniteltu sellaisen hankkimista vaikka soittaa jotain osaisinkin.Saattaisi mahtuakin meille eikä hintakaan kai ole kohtuuton.Nyt vaan ei ole varaa,harmi.Saan kuulemma sellaisen sitten joskus sinne ihan omaan kotiin.Ja sitten soitan jouluisin,ainakin.

5 kommenttia:

 1. Tähtitaivas on ihana.. Meän Tilda tahtoo aina pimeän tullen mennä verannan portaille katsomaan "tuikituikitähtösiä". Voi istua nököttää huovan sisällä ja ihmetellä tähtiloistoa vaikka kuinka pitkään..ne on mukavia hetkiä yhdessä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva lukunurkkaus poitsulla. Mä en kyllä ikinä väsy näihin sun kuviin, niissä on niin paljon katsottavaa. Vanha piano ois ihana. Esimerkiksi juuri sellainen, joka pilkotti Kotivinkissä Niinan kodin jutussa. Mutta meillä on minun mummon vanha piano, jolla olen soittanut koko lapsuuden. Eihän sellaisesta voi luopua vain siksi, että on vääräntyylinen piano. Paitsi sitten, jos joskus lahjoitan sen tytölleni tai pojalleni. Ja sitten saan ostaa antiikkipianon hyvällä syyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia - taas!

  Meillä on ollut samanlainen piano etsinnässä. Usein vain tökkää siinä vaiheessa, kun mies kokeilee, ja huomaa, että äänessä on joku vika, eikä viritys auta. Mies on musikaalinen ja omaa absoluuttisen sävelkorvan. Minä en osaa soittaa edes ukko nooaa. Eli minulle riittäisi se ulkonäkö, ja että siitä kapineesta lähtee ääni. Mutta vanha ja kaunis + täysin käypä soitin on usein aika kallis yhdistelmä.

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni iso poika! Niin suloinen Unto! Itsekin välillä hämmästyn, kuinka pienistä asioista sitä nykyään yllättyykään, kun ennestään itsestään selviä asioita kokee kuin uusina. Ihan kuin lapsi jolta laittaa välillä leluja syrjään ja ottaa ne taas hetken päästä esiin kuin uusina.. ja riemu on valtava..

  VastaaPoista