maanantai 11. lokakuuta 2010

Kissa vol. 2
Korvat piti saada uloskin päähänsä,villakypärämyssyn päälle.Suunnittelen kettukostyymin ja mahdollisesti pupuvarusteidenkin näpertämistä synttäreiksi tai joulupakettiin.Perheenpää sairastaa edelleen,uhma on mitä mittavin ja pienet nukkuvat päiväunet peräjälkeen joten lepohetkistä on turha haaveilla.Synkkä päivä veti sen verran matalapaineiseksi kaiken edellämainitun vuoksi että tehtiin äsken Unton kanssa iltalenkki lähikauppaan.Juustoja,keksejä,omenakanelijäätelöä ja Unton valitsema limsa.Iltapalastellaan kynttilän valossa.Unikin voi kissalla tulla kohtuullisessa ajassa,kauppamatka on kolmisen kilometriä yhteensä ja juoksukilpailtiin puolet matkasta lätäköstä ja lehtikasasta toiseen.

6 kommenttia:

 1. Ihana pikku Unto! Lueskelin tässä Niilo sylissäni ja poika sanoi heti tuohon edellisen jutun kuvaan, että "Jessi". Postimiehen kissa ja yleisnimitys koko lajille. Onnistunut naamiointi siis :)

  Voimia sulle. Varmasti raskasta, voin vain kuvitella. Ulkoilu onneksi auttaa, eikä ole mikään klisee. Itse olen nyt ottanut iltaisin hiukan omaa aikaa ja tehnyt pitkiä lenkkejä Alman kanssa. Pää selkiää kivasti. Vaikkakin lätäköt ja lehtikasat pitää unihtaa, kun se tekosyy on kotona. Puolensa kullakin :)

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Voi Untoa! Pieni kissa iltalenkillä. Onneksi olen ensi viikon lomalla. Mamma

  VastaaPoista
 3. Ihana kissa, vaikkakin omapäinen. Mutta semmoisiahan ne kissat on.=) Jaksamista, itselläkin tämä päivä teetti tiukkaa, vaikka päivän olin töissä lepäämässä.o.O Kämpässä liikaa testosteronia... Torstaina aina kovasti odotettu kerhoa, nytpä ei pääse sinnekään kun on tämän viikon kiinni. Rauhallisempaa viikon jatkoa toivoo
  Marja

  VastaaPoista
 4. Tämä päivä vähän kevyempi jo.Koko ajan vaatii seuraa,huomiota ja viihdytystä mutta kestää hiukan paremmin taas sen ettei kaikkea aina saa..Kerhopuutos tällä viikolla sattui huonoon saumaan :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen pikku kisu :) Hatunnosto sinulle, kun jaksat väkerrellä kaikkea pikkuista ihanaa! Mä olen ihan raato tän härdellin pyörittämisen jälkeen eikä auta kuin vain haaveilla kaikesta pikku näpräilystä tällä hetkellä!

  Voimia ja jaksuja sulle kovasti!!! Ulkoilu ja ihana herkkuiltapala kuulosti oikein mukavalta!

  VastaaPoista
 6. Kivalta kuulostaa teidän kauppareissu. Söpö Unto:)

  VastaaPoista