maanantai 30. elokuuta 2010

Ihan hyvä päivä

'Äiti mie tein vommulan.Tuu miun vommulaan'.Hetken kesti ennen kuin ymmärsin formulaksi.
Ihan hyvän päivän iltapalaksi omenapiirakkaa.Omenoita kerättiin,ulkoiltiin kauppaan jauhoja ostamaan,leivottiin,ulkoiltiin,luettiin satuja.Ei oikeastaan tehty mitään mutta kuitenkin aika paljon,kellon viisareita ei tarvinnu tuijotella.Hillon keittely jää huomiseen enkä jaksa lankakeriin edes katsoa vaikken olis malttanu odottaa että saan lapset sänkyihinsä.Kameraan koetin tutustua lähemmin.Enpä juuri viisastunut,ilman niitä käyttöohjeita.Aikomuksia päivälle oli enemmän kuin energiaa ja tunteja.Leonard sen sanoi.

'Forget your perfect offering.
There is a crack in everything.
That's how the light gets in.'

Leonard Cohen

4 kommenttia:

 1. Vommula vaikuttaa lystikkäältä. :) Tuohon edelliseen postaukseen liittyen tuo kahvila vaikuttaa ihan mielettömän ihanalta paikalta. Kuopiossa on yksi lähes yhtä houkuttelevasti sisustettu kahvila nimeltä Kaneli, mutta se on aika pieni ja ahdas. Kahviloissa on ihana istuskella ystävän kanssa, mutta ihan liian harvoin on sitäkään tullut tehtyä. Viimeksi keväällä ja tasan yhden kerran koko keväänä. Pitää ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisella vommulalla ajelisin ihan mielelläni! Ihania tyynyjä ja täkkejä teillä.

  VastaaPoista
 3. Voi tota Liisaa - se on ku nukke!! Siis niin sulonen tapaus!!!

  VastaaPoista
 4. Pitää ottaa Majurskasta lisää kuvia,tuossa edellisessä oli vaan yhdestä sen huoneista kun kameran akku meni ja simahti..
  Outi,Pieni Lintu: :)

  VastaaPoista