torstai 2. syyskuuta 2010

Värit
Liisan päivän asustuksessa on mieluisimmat (tämänhetkiset) värit; okrankeltainen ja viinipunainen.Itselläni on myös viininpunaiset sukkikset.Ja okrankeltainen laukku.Ja sohvalla tyynyt.Viininpunainen on ommeltu silkkisestä paitapuserosta jonka löysin kirppikseltä.Nojatuolinurkkauksessa uusi vanha lampunvarjostin.Sosialisoin äidiltäni joka löysi sen eurolla kierrätyskeskuksesta.Puikoilla on Liisalle leijonankeltainen (kun okraa en siihen neulomistuskaan löytänyt) liivi johon tulee eteen nauhat siitä samasta paitapuserosta.Untolle suunnitteilla myös liivi,väritys vain vähemmän Täti Sinipunaisen syysgarderobista.
Näistä väreistä tulee hyvä mieli.10 kommenttia:

 1. Kauniit värit :) Mie en ole ihan noin rohkea, kiva että sie olet. Erillaisuus on rikkaus.
  Kiitos vielä eilisestä, omenoista ja olkapäästä. Omppupiirakka uunissa ja mieltä painanut asia aikuismaisesti selvitetty. Lauantaina nähdään!

  VastaaPoista
 2. Viininpunainen ja okrankeltainen on yllättävä ja hyvin toimiva yhdistelmä.

  Itsekin pidän tuollaisesta voimakkaasta keltaisesta, erityisesti näin syksyllä.

  -Sanni-

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Keltainen on mun lempiväri, oranssi miehen. Välillä pitää yrittää vähän rajoittaa, ettei hukuttaisi keltaoranssiin!

  Liisa on kyllä mainio.

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä ja kuvia. Ja ihana Liisa! Niin tyylikkäänä, että!

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi taas miten ihanan piristävät kuvat ! :) Ja aivan ihana jalkalamppu teillä.

  VastaaPoista
 6. Tytti; pojot kypsästä lähestymistavasta tilanteeseen :) Hyvä kun selvisi,jospa tilanne muuttuu paremmaks kun kaikki tottuu toisiinsa.La nähdään!
  Sanni,ANNA,Emilia: nuo värit on viehättäny jo niin kauan että voi olla ettei keväällä enää innosta mutta nyt on ihan ykköset,ihan kuin vaahteran lehdet.
  Niina;Lampussa on Ikean (alunperinkin)vino koottava jalka ja varjostin äidin löytö.Pitäis niin päästä kierrätyskeskukseen,jossa äitini käy.Oli löytänyt 50-l keittiönkellon ajastimella hintaan 8e..Kottaraisenmunankuoren värinen,emalinen.Sain kuunnella puhelimessa miten se raksuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Suloisia tunnelmia ja niin mun mieleisiä värejä!

  VastaaPoista
 8. Ihanat, syksyiset värit! ja neiti rinsessa on aivan ihanainen!

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömiä värejä. Taitava olet käsistäsi. Ja ihana Liisa, hauskoja ilmekuvia olet saanut räpsästyä hänestä. Oikein hyvän mielen postaus :)

  VastaaPoista
 10. Your children are lovely and the little lady is like a cream cake. Thank you for your comment on my blog. Your blog is so special and very personal, it's a pleasure to visit you.

  Agneta, the swedish one

  VastaaPoista