perjantai 27. elokuuta 2010

Tunnustus,kahvilla


Jo oli puiseva otsikointi mutta aika puiseva on olokin,suorastaan kahvilla,kuutamolla.Olisin ihan valmis vaakatasoon jo mutta isompi laulelee vielä sängyssään,kolmatta tuntia ja pienempi äheltää tuossa vieressä täysin virkeänä.

Sain tunnustukset blogeista Uusi Kuu,Pieni lintu ja Onnellinen päivä!.Kiitos teille,mukavalta tuntuu!

Tunnustuksen mukana tuli ohjeet kertoa 7 asiaa ja antaa tunnustus eteenpäin 7 blogiin.

Blogeja,joista tunnustuksen sain,pitävät pienten lasten äidit jotka tekevät käsitöitä ja kuvaavat kaunista arjessaan.Ihan erilaiset kolme blogia mutta näin kuvailtuna yhteistäkin on.En osaisi seitsemää valita joten kehoitan tutustumaan noihin kolmeen,syystä on tunnustus heille kiertänyt.

Ne 7 asiaa,ajatuksenvirtatekniikalla,ei tärkeysjärjestyksessä.

-Haluaisin kahvila Majurskaan taas.Hyvän lehden kanssa.

-En malttaisi odottaa sukkahousukelejä.

-Sukkahousut on inhottavia,valuu,kiertyy,puristaa.Pidän vain siitä miltä ne (paksut,ei mitkään 40den) näyttää hameen kanssa.

-Toivon ettei meille tule mahapöpö kyläilemään.Eilen alkoi flunssa joka mystisesti tuntuu jo helpottavan mutta nyt on vähän hassu olo ja poikakin valittelee vielä kymmenen aikaan tuolla mahaansa.

-Lipsuin kasvatusperiaatteistani.Ensin kielsin ja sitten kuitenkin myönnyin.Ärsyttää vieläkin,pari päivää myöhemmin.

-Valvon liian myöhään.

-Haluaisin opetella valokuvaamaan.Edes käyttämään kamerastani muitakin kuin automaattiasetuksia.Ohjeet hävinneet.Koskemattomina.

Kuvia parin päivän takaiselta kahvilareissulta ihanaan,tunnelmalliseen kahvila Majurskaan Linnoituksessa,Lappeenrannassa.Kälyn ja lasten kanssa,kiitos seurasta!Ehkä ensi kerralla vain pienempi mukana,ei karkaile eikä kiipeile,ei myöskään rouhi kaikkea irtonaista,kuten lasisia tuikkulyhtyjä,sokeripaloja ja pitsiverhoja mukaansa.Vielä kertaakaan en ole käynyt tuolla yksin,tai seurassa mutta ilman poikasta.Saahan sitä unelmoida.Rauhallisesta hetkestä hyvän lehden ja ison kaakaomukin kanssa upottavassa viininpunaisessa nojatuolissa,hämyisessä nurkassa.

5 kommenttia:

 1. Ei voi olla epäjohdonmukainen ilman useammin olevaa johdonmukaisuutta-joten kaikki hyvinSinulla ole huoleti!Täälläkin joku kurja alkaneen syksyn pöpö aloittamassa "bileitä"-Lappeenranta on mukava kaupunki-olen torilla syönnyt hillittömän hyvän munkin ja kaffeen nuorena matkalla Savonlinnaan.Voimaa ja lämpöä pikkuistesi kanssa oloon Rimpsukaisa.
  maria

  VastaaPoista
 2. Täältä saa kyllä valmista kahviseuraa milloin tahansa uudelleen! JA tuo se suurempi meille (voidaan lähtee vaikka puistoon SEKOILEE SEKOPÄINÄ) anytime, ni pääset rauhalliselle kahvihetkelle. Tää onkin oikeestaan vaatimus ;)

  e

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja menetin sydämeni. :)

  Ihanien kuvien lisäksi kirjoitat hyvin ja hauskasti. Lisäksi on ihanaa nähdä ja kuulla suloisista lapsistasi. Blogisi on niin elämänmakuinen ja positiivinen. Jaan myös kiinnostuksesi kirpputoreihin, retroon ja vintageen.

  Suuri kiitos siis ihanasta blogistasi ja jatka samaan malliin! :)

  T: Uusi vakkarilukijasi Sanni

  VastaaPoista
 4. Juuri muutin Etelä-Karjalaan ja ajattelin seuraavalla Lappeenranta reissulla kävästä tuolla kahvilassa jota niin kehutaan:) Ihan blogi sinulla!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maria,osaat pienillä sanoilla piristää,siusta henkii hoiva :)
  Ja voi kun kiva kun tänne löytää uusia tuttavuuksia!Kiitos kehuista,vallan punastuttaa vaikken kovin nöyrä ja vaatimaton olekaan,hah.
  Elmiira; Majurskan kaakaosta oon tainnu aiemminkin kirjotella,suosittelen!Peruspullakin on jotenkin erityisen hyvää,liekö ympäristö tekee sen (maistuuhan ruisleipäkin ulkona paremmalle kuin pöydän ääressä).
  E-täti:enhän mie malttais lähteä yksin jos tiedän et voin saada siut seuraks..Mut myllytän teitä kyllä hoitoavuks taas kun viel kirppiskamoja..

  VastaaPoista