torstai 15. heinäkuuta 2010

Unto lähti mummolaanTänään mummolle ja huomenna mammalle,illalla kotiin.Itkeä tuhersin aamupäivän etukäteisikävää.Arkitrio on saatu jo toimimaan miehen lähdettyä töihin pari viikkoa sitten ja olo on orpo näin naisväen kesken.Unton on mukavampaa riekkua rannalla mummon,mamman enojen,tätien,serkun,isomummon ynnä muiden sukulaisten kanssa kuin kyhjöttää äidin ja siskon kanssa neljän seinän sisällä joten itkut loppui siihen aamupäivään.Tästä aiheesta ainakin,mainoksetkin itkettää tänään.
Seuralaiseni katsoo kieroon ja kellottaa vaipoissaan.Koitan nauttia kun kerrankin saan keskittyä vain pieneen,ilta menee mustikkasilmiin tuijotellessa,nahkeat ihot vastakkain.Lavuaarikylpyjä.Harjoitellaan pään kannattelua silkkitäkillä,siinä on viileintä.

8 kommenttia:

 1. Voi sinun pientä Hipsuvarvastasi!Suloinen kertakaikkiaan !Aivan ihanaa "tyttöjen iltaa"sinulle lämpöisesti
  maria
  ps.niin mukavia tunnelmia sinulla täällä Rimpsukaisa tulen mielelläni uudelleen

  VastaaPoista
 2. Ihan on Liisukka Unton näköinen.;) Ihan tulee vauvakuume kun katselen murustasi.
  Unohtui vastata viimeksi, kun kysyit että nähdäänkö avoimessa syksyllä. Nähdään toki, mutta vain vauvapäivänä. Menen töihin ja torstaina minulla on iltavuoro, joten päästään vain sinä päivänä Matiaksen kanssa. Isi jää kotiin hoitovapaalle.=)

  VastaaPoista
 3. Itkut on niin tutut. Miehän itkin jo siellä laitoksella Paavon synnyttyä ikävääni Sannin luo kotiin. Tunteiden ristiaallokossa, siellä mennään edelleen :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti hyvä ratkaisu, jotta Untokin saa oikein kunnolla telmiä sukulaisten huomioimana. Uskon niin tuon ikäväjutun. Varsinkin kun sulla on nuo hormoonit vähän hyrräämässä :)

  Suloinen seuralainen sinulla, ihana kerrassaan!

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana! Niin hauska tuo tukka. Unto siellä telmii ja leikkii , on se kivaakin kun saa sitä huomiota oikein kunnolla ja äiti voi keskittyä täysin pikkuiseen Liisaan :)
  Nihkeät lapset - huoh. Meillä Lotta on super nahkisnihkis. Yleensä ilman vaatteita tai vaan vaipassa ja ulkona pieni uima-allas jossa juoksee nakuna edes takas.

  VastaaPoista
 6. Voi tuota pientä pörröpäätä :) Ihania hetkiä kahden pienen kanssa. Talo hiljenee kummasti kun leikki-ikäinen on poissa. Ja voi sitä ihanuutta kun toinen pieni palaa takaisin!

  VastaaPoista
 7. Yhdeksältä kotiutui hikinen poika ruokalista rinnuksilla ja hirveesti asioita kerrottavana.Just simahti sänkyynsä,selostettuaan rantareissut,sukulaiset joita näki ja tärkeimpinä juttuina mummon riippumatto puutarhassa ja mopoauto jonka näki mamman luona.Neiti päätti valvoa lähes koko päivän joten omat jutut jäi vähiin mutta tulipahan seurusteltua pienen mukeltajan kanssa intensiivisesti ja katsottua telkkariakin pitkästä aikaa.Normaalia arkea taas ihan odottaa vaikka vaihtelu tekeekin tosi hyvää..

  VastaaPoista
 8. voi ihku ihana vauva!

  VastaaPoista