keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Oma Liisa1kk ja 2 päivää.Kolmessa viikossa 500g ja 4cm.Useita ilmeitä ja tukka kuin punkkarilla.Isän perimää,sekä tukka että punk.
Kuvittelen että tarkkailee jo ympäristöään,kannattelee päätään ja huitoo käsillään tarkoituksenmukaisesti.Varmaa on että hymyilee,sen on muutkin nähneet.Lähinnä juuri syötyään ja usein silmät kiinni mutta hymyjä ne on.Hymykuopatkin.
Napakka ja pehmoinen tuo on,edelleen varsin helppohoitoinen.Liekö sitten silläkin osansa ettei ole esikoinen.Äitini totesi että vauva vaistoaa äidin otteista epävarmuuden/varmuuden ja onhan se näin jälkikäteen ajatellen aika itsestäänselvää että lapsi jonka vaippa vaihdetaan öisin joka syötöllä (eikä tasan käytetä kosteuspyyhkeitä vaan roiskitaan lavuaarissa hereille ja kuivataan,talkitaan/rasvataan joka poimu) saattaa herätä toimitukseen sen verran ettei hetkeen uudelleen nukahda.Unton univaivoista osa saattoi olla ihan itseaiheutettua..Liisa rassu nukkuu useimmiten samassa vaipassa koko yön,herää pari kertaa syömään ja urvahtaa uudestaan uneen.Ja käytän kosteuspyyhkeitä öisin jos vaippa on vaihdettava..On ihan erilaiset lapset,siinä missä Unto huusi pää punaisena ainakin puolet hereilläoloajastaan niin Liisa parkaisee nälkäänsä herättyään muttei muuten juuri protestoi.Paitsi sitteriä vastaan,johon asettamisen kokee äärimmäisen loukkaavana.


14 kommenttia:

 1. hih, hauska tukka :)
  ja niin kaunis mekko päällä :)

  VastaaPoista
 2. Voih, hän on suloinen!
  Mekin aluksi vaihdettiin vaippa ennen jokaista yösyöttöä, kunnes muistettiin, että sairaalassakin neuvottiin ettei yöllä tartte vaihtaa (ellei tietty oo super-kakat tms)...Mutta vielä syödään pari kertaa yössä.

  VastaaPoista
 3. Oi joi, miten super suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pehmosti punk. :) Noita Unton omia katselin ja huomasin, että Untolla on sama nikkarointipöytä, kuin meidän pojulla. Löysin sen äskettäin kirppikseltä ja olin ikionnellinen löydöstä. Muutenkin Unton omat ovat hyvin samantyylisiä kuin mitä meidän pojan huoneeseen on tulossa. Mukavia hellepäiviä... ei tosiaan jaksa pukeutua. Bikinit päällä pahimmillaan koko päivä, kun on ollut ihan liian kuuma pistää päälle mitään muuta.

  VastaaPoista
 5. Voi, miten suloinen!
  Toivon niin paljon, että vielä joskus saisin toisenkin lapsen. Odotan kovasti sitä, että olisin varmempiotteinen ja itseluottamukseni olisi parempi. Lohduttaudun myös ajatuksella, Yksi koliikki voitettu, miksei toinenkin! :)

  Ihanaa kesäpäivää!

  VastaaPoista
 6. Oi,miten suloinen Liisa siellä on. Ihana. Ihanat ilmeetkin!

  Jokainen lapsi on niin omanlaisensa ja yksilöllinen persoona.

  Iloa teidän elämään pikku Liisan kera!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ihanille :)
  Miia; meidänki nikkarointipenkki on kirppikseltä,vallan vitosen maksoi ja ihan on koko rahalla sitä paukutettu.

  VastaaPoista
 8. Voi mikä söpöliini♥Ihanat kuvat

  VastaaPoista
 9. Ihana ihana vauva!! :) Meilläkin kohta 3kk ikäinen poika.

  VastaaPoista
 10. Ihana tukka tosiaankin neidillä!Ja niin söpö muutenkin:)

  VastaaPoista
 11. Voi mikä ihana tyttö! Ja todella kaunis nimi hällä :)

  VastaaPoista