tiistai 6. heinäkuuta 2010

Satunnaisia
Ihania vieraita tänäänkin.Mansikkatorttua,suklaamuffinsseja ja pähkinäkaurakeksejä vaan jäi turhan paljon siihen nähden millä tahdilla tuhoan kaiken makean.

Liisukka turskuttaa minimaalisen pieni nänä tukossa aamuisin muttei vaikuta mitenkään kipeältä,maitoako lie vetänyt nenäänsä.Kuulostelen kuitenkin päivän pari ennen kuin uskaltaudun kotoa mihinkään kanssaan.

Unto lähtee huomenna Mammalle yökylään,outoa jäädä kolmestaan.Nukutaan pitkään jos Liisa sallii ja lähdetään aamupäiväksi torstaina kaikessa rauhassa rannalle jos sää ja vointi sallii.

Kirppiksistä haaveilen.Ja yhdestä täkistä,jota tuskin raaskin ostaa.Josta näen unia - miten keinutuolissa kääriydyn siihen syysmyrskyssä.

Jos joku törmää valkopohjaiseen (vaha)kankaaseen jossa on pieniä sinisiä,vihreitä tai ruskeita pilkkuja niin saa vinkata.Keittiön pöytä huutaa sitä.Mies ei tunnu kuulevan huutoa,itse kuulen sen useita kertoja päivittäin.

Taidan viedä kaurakeksit Mammalle.Ja muffinssit jos niitä vielä huomenna on.Kakku ei säily huomiseen,pakko siis syödä.

9 kommenttia:

 1. Ihanaa raitaa Liisalla!

  Ikävä teitä!

  t. raitafani-83 ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä käy myös aina niin, että kaikki ylijäämäherkut päätyvät minun suuhuni. Yritän sitten aina tuputtaa kaikille niitä, etten itse joutuisi syömään. :)

  VastaaPoista
 3. Hei tulin kurkistamaan tänne ja huomasin, että sinulla on yläkuvassa kaksi samanlaista purkkia kuin minulla. Ylin ei oikeastaan ole purkki, vaan lipas. Haalean vihreä, kannellinen ja kivestä tehty. Minun on tuotu aikoinaan Kreetalta. Onko sun samasta paikasta? Sen alapuolella on kukallinen peltipurkki. Mulla on niitä sisäkkäin kolme eri kokoa, kuin sulla? Tekstisi on mukavaa, jään lukijaksesi.

  VastaaPoista
 4. Seija: vihreä lipas on kirppikseltä,joten alkuperää en tiedä.Kannessa on kukkia.Kukallista peltipurkkia ei ole kuin yksi kipale,sekin kirppikseltä.Oi,olispa useampaa kokoa rivissä :)

  Miia: just tässä kakkua vetelen koneen ääressä..

  Raitafani: kylään vaan :)

  VastaaPoista
 5. Löysin tänään kirppikseltä tuota kukallista peltipurkkia kahta muuta kokoa!Jäi vaan ostamatta,pienellä hintaa kymppi ja isommalla 20e,tuntu turhan kovalta kun omastani,keskikokoisesta en varmaan kahta euroa enempää ole maksanu..

  VastaaPoista
 6. Mä olen ostanut omat 3 kpl joskus vuosia sitten ja maksoin niistä yht. jotain 2-3 euroa. Kovin on hinnat kohonneet kirppareillakin.

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Porvoon Lina Interiör myy valkopohjaista vahakangasta, jossa on beige/vaalruskeita pilkkuja, ehkä myös muiden värisiä, hintaan 27 e/metri.

  Voit käydä heidän nettisivuilla kurkkaamassa tai olla yhteydessä putiikin omistajaan Lindaan!

  terveisin, Titi

  ps. Tykkään kovasti blogistasi ja sinulla on todella suloiset lapset :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Titi sanoistasi ja vinkistä,onkin uus tuttavuus tuo puoti.Punavalkopilkullinenkin kangas kyllä houkutteli kun kävin kurkkaamassa..

  VastaaPoista
 9. Voih! Mitä kaikkea ihanaa kuvissa. Nuo verhot, voi taivas! <3

  VastaaPoista