sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

HelleKuuma viikonloppu.
Rantaelämää.
Unto ymmärtää jo eväiden äärimmäisen tärkeyden kaikessa reissaamisessa.Kun kotoa poistutaan tuntia pidemmäksi aikaa on syytä evästäytyä.
Myös Liisa ymmärsi evästellä koko rantaretkeilyn molempina päivinä.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa rantaelämää! Harmi kun tässä meidän lähellä ei ole rantaa..olisi mukava istua vilvoittavassa tuulessa vauvan kanssa..

  VastaaPoista
 2. Tää vipa kuva..siis meillä kun taaperot saman ikäisiä suunnilleen ja kun meidän taapero on meidän vauva..ja tässä teidän kuvassa teidän taapero on niin ison näköinen kun vertaa pikkusiskoon. Voi että - siis jotenkin vaan heräsi tähän, että meidän vauva ei vaan oo mikää vauva (vaikka on vaippa ja tuttipullo). x)

  VastaaPoista
 3. Ihania rantakuvia! Minun lapsuudessa meillä oli tollainen samanlainen kylmälaukku paitsi sininen. Voi mitä nostalgiaa, muistin sen kun näin tuon teidän punasen. Siispä oli pakko ihan ekaa kertaa kommentoidakin. Vakkarilukija oon. Ikinä en vaan oo puumerkkiä laittanut, yritän tormistautua jatkossa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa rantaelämää, näissä kuvissa on kesä parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu; On tolla isolla pojalla meilläkin vielä vaippa ja tuttipullo :)

  Anonyymille; Kylmälaukku löytyi kirppikseltä taannoin ja on varsin toimiva edelleen vaikkei tosiaan ihan uusinta uutta ole.Kiva kun oot tänne löytäny!

  Outi; ne vilvoittavat rantatuulet meinas kostautua rintatulehduksella ja vauvakin tyrski nenä tukossa viime yönä,parempi vaan uskoa vanhaa kansaa ja pysytellä se lapsivuodeaika visusti kotosalla..

  Satu; kaiholla katselin kuvia viikonlopulta tänään kun ei tytön kanssa uskallettu mennä ulos ollenkaan.Kesä tuntuu kesältä veden äärellä..

  VastaaPoista
 6. Tulin vain kertomaan, että oma ruusuliisasi on mitä suloisin ! Ihana :)

  VastaaPoista