perjantai 2. heinäkuuta 2010

Punastellen

Muuten vaan.Ja mielihyvästä.Arpajaisvoittopönttö Parolan asemalta kotiutui eilen.Sisältää nyt lankoja ja seilaa edestakaisin parasta sijoituspaikkaansa etsien.Isot kiitokset Parolaan!Helteet verottaa lapsosia,Unto pukli edellisen yön,Liisa huusi mahaansa ensimmäisen kerran viime yönä.Helpon alun jälkeen alkaa muistua mieleen miltä kolmetuntiset yöunet saa olon tuntumaan.Tätähän se tosiaan olikin elo vauvan kanssa,miten oli päässykin unohtumaan..

Päivän piristys oli iltapäiväkävely jäätelön ja hyvän seuran merkeissä.Puiston penkillä mietiskeltiin toisen kahden lapsen äidin kanssa miten erilaista on elämä ennen ja jälkeen lastensaannin.Ei kuulu perjantai-iltaan siideriä,luomiväriä,terasseja ja korkokenkiä.Niiden sijaan kesän ensimmäistä mansikkakakkua (yhdessä tehtyä) iltapalaksi seitsemältä,Tammen kultaisia kirjoja,unipusuja ja 'haliputuja',toivottavasti puoleen yhdeksään mennessä hiljaista tuhinaa kahdessa sängyssä.Eipä kyllä entiseen kaipaakaan,kerran kesässä olis terassilla kiva käydä,kokeilla vieläkö koroilla osais kävellä.


5 kommenttia:

 1. Oi, mansikkakakkua. Huomenna heti saatava, kun on se karkkipäiväkin :)

  VastaaPoista
 2. Mutta kyllähän se mansikkakakku sen jalkoja väsyttävän terassi-ajan aina voittaa! Lapsuus tulee heti mieleen :) Näyttää pönttö löytäneen hyvän kodin kun on tärkeä tehtävä löytynyt heti, aivan mainiota :)

  VastaaPoista
 3. Aiempaan postaukseen liittyen huokailen täällä. Tyttö on kuin ruusunnuppu. :) Ihania energisiä kuvia punaisissa sävyissä tällä kertaa, hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiva, pirtsakka blogi sulla! :) Ja kyllä taas näiden helteiden myötä itsekkin on tullut pohdittua kuinka kepeää olisikaan istua helteisellä terassilla ja tehdä mitä huvittaa. Kahden,pienen lapsen kanssa riittää touhua, mutta on se kuitenkin niin antoisaakin, että en kyllä vaihtaisi entiseen elämään! ;)

  VastaaPoista
 5. Kakku meni jo,tilasin just salille lähtevältä mieheltäni suklaata,meil on hiukan eri harrastukset :) Korkokengät polttelis hiukan kaapissa kun festareita olis tarjolla ihan lähellä ja lapset koisaa,itse peukaloita pyörittelen.Vaan on se suklaakin hyvää,huomenna voi rannalla sitten manailla kun vauvakilot ei itsestään olekaan viel kadonneet :) Hauskaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista