torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannusruusuja


Pihan juhannusruusut ja oma ruusuliisa.

Mukavaa juhannusta!Helppoa ja hyvää ruokaa,rantaan jos sää sallii.Neljästään,kotona.

15 kommenttia:

 1. Ihana söpöliini :)
  Mukavaa juhannusta teillekin! Me ollaan ensiviikon ajan yksilapsinen perhe, niin meillä on ihan hiljaista, tulkaa tuomaan meille ääntä joku päivä :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihania ruusuja. Varsinkin tuo Ruusuliisa!

  Rauhallista juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa juhannusta ihanille parhaille! <3

  t.Eeva täältä

  VastaaPoista
 4. Pieni juhannustyttö siellä suloisena.

  VastaaPoista
 5. Voi, että on ihana! <3 - P.

  VastaaPoista
 6. Ihana ihana pieni ruusuliisa, tuli vauvakuume ;) (Oma "vauva" täytti juuri vuoden) :) Mukava tunnelma blogissasi, olen aika tuore "uusi" lukija. Tykkään paljon!!!

  Vauvasi uinuu kauniissa kukkakuvioisessa makuupussissa, oletko tehnyt itse sen vai onko ollut joskus äitiyspakkauksessa kyseinen kuosi?

  -Sanna-

  VastaaPoista
 7. Kiitos juhannustoivotuksista.Sanna; se on 07-äitiyspakkauksen pussi jonka päällystin tuolla vanhalla hamekankaalla.Parempi kuva on blogissa jokunen viikko aikaisemmin..

  VastaaPoista
 8. Voi, että kuinka kauniilta hän näyttää. Mieskin oli pakko hakea katsomaan,kuinka söpöläinen siellä kuvassa oikein on :)Kunpa meilläkin olisi pian tyhjä syli täynnä pienen vauvan tuoksua.

  VastaaPoista
 9. Villasukka; sitä miekin teille toivon!

  VastaaPoista
 10. Heippa! Ja kovasti onnea pienestä tytöstä.=) Onnittelut myös isoveljelle! Löysin blogisi ihan vahingossa, mutta olipa iloinen vahinko! :D Meillä onkin samanlaiset tykkäämiset!! Kesäterveisin Marja, Matiaksen äiti (sieltä avoimesta)=))

  VastaaPoista
 11. Moi Marja,hauskaa et löysit tänne! Matias on niin lutunen pieni ukko,sellanen touhotin joka jää mieleen :) Syksyllä nähdään?

  VastaaPoista
 12. Hei..löysin makuupussin kuvan! On hieno ja muuten tosi hyvä idea päällystää vanha!!!
  Oon etsinyt vanhaa makuupussia kirppikseltä johon raskisi tehdä reiät valjaille kun vaunuissa on pakko käyttää niitä, mutta kuosit ei oo miellyttäny... Nappaan sit idean sulta röyhkeästi ;). Muutenkin kierrätys kunniaan!!! :) IHania kesäpäiviä vauvan kanssa ja isommankin nappulan kans :D

  VastaaPoista
 13. Edellisen kommentin lähetin siis...T.Sanna :)

  VastaaPoista
 14. Tulin kurkkaamaan...Oi miten ihanassa paikassa asutte! Ja paljon onnea tuosta pienestä suloisuudesta! Onnellista ja aurinkoista kesää teille!

  VastaaPoista