sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Unton omat

Huone
Isi
Sisko
Äiti
(ja ammoisina aikoina lakatut varpaankynnet)


12 kommenttia:

 1. ihania unton omia :).
  mistä tuo volkkaritaulu on (onko se taulu?!)?

  VastaaPoista
 2. Ne volkkarit on julisteessa jonka Unto sai naapurin sedältä,on hänen teinipoikansa vanha ja heille tarpeeton.Meille ihan huippu :) Huippu on naapurikin,ajaa työkseen raskaampaa kalustoa ja vei Unton isänsä kanssa rekka-ajelulle josta puhutaan edelleen,kuukausia myöhemmin.Jaksaa aina jututtaa pihallakin,harvinaista että keski-ikäinen mies jaksaa huomioida pieniä noin.

  Tytti; myö ollaan kans Sanni- ja Paavofaneja :) S erehtyi kertomaan päivällä jo et huomenna nähdään ja tuohan on kärttäny vähän väliä et millon ne tulee,millä ne leikkii,syödäänkö myö muhhineja.Kun sanoin et tuutte vasta kun on yö nukuttu niin ilmotti et haluu nukkumaan nyt.Kello oli 10 aamulla.

  VastaaPoista
 3. Ihana huone, tuonne vilteille menisin mielelläni pötköttelemään:) Ja nuo katosta roikkuvat, söpöjä!

  VastaaPoista
 4. oi,kuulostaapa huipulta naapurin sedältä :). tuollaisen julisteen voisin minäkin haluta! tai vielä mieluummin ihkaoikean kleinbussin kuplani seuraksi ;).

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivoja juttuja Untolla huoneessa. Ihana toi toka kuva missä vanhat täkit ja tyynyliinat.Onko teidän lapset nukkuneet hyvin helteellä?Meidän ei.Potalla ja juomassa ravaa alvariinsa niin ja mä ja;)

  VastaaPoista
 6. Iki-ihana huone! Kyllä Unton ja Liisan kelpaa;) En malta odottaa kun pääsen itse sisustamaan lasten huoneita:) Puitteet ovat nyt huomattavasti kivemmat kuin aiemmassa kodissa...

  VastaaPoista
 7. Terveisiä mammalta.Merjalta ja Timolta!

  Käytiin tänään kuvailemassa syntymämaisemiasi Inkoossa.

  VastaaPoista
 8. Sannu; meil on ilmalämpöpumppu joka on ihan hengenpelastus näillä keleillä peltikattoisen puutalon yläkerrassa.Sisällä helteitä ei edes huomaa enkä vauvaa uskalla viedä ulos kuumuuteen joten aikaa on istua lastenhuoneen lattialla kuvia räpsimässä..
  Mari;voin vaan kuvitella miten sormet syyhyäis jo!Johan teillä on hommat hyvin käynnissä ja hyvin suunniteltuhan on puoliks tehty :)
  Mamma & muu suku;kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
 9. Onnen poika! Ihania omia juttuja kaikki :)

  Iloa kesäpäiviinne!

  VastaaPoista
 10. Moikka! Kiva huone Untolla. Just käytiin ikeassa ja siellä oli kaipaamaasi kangasta. Tässä sivu, jotta voit kurkata:http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50174700
  Tossa on vaan tavallista kangasta, mutta hiplasin siellä samanlaista, joka oli vahakangasta. Mutta ikävä, kun et varmaan ikeaan ole ihan heti pääsemässä. Minä meen taas loppukuusta, joten voin kyllä tuoda jos löydät mieleisen.;)

  VastaaPoista
 11. OOOh mitä kaikkea ihanaa Untolla on ! Ihanat täkit pinossa ! Mistä tuo alin on ? Onko se joku kirppislöytö? Siinä on täkki mun mieleen ja olen ihan täkkifriikki ;)

  Meillä ei ole ilmalämpöpumppua, koska en halua semmosta pömpeliä meidän seinään :D
  Nyt en tiedä ...
  Mutta voitkin sitten aavistella onko meidän peltikaton alla kuuma :D On todellakin!
  Alakerta on onneksi viileä.

  VastaaPoista