perjantai 28. toukokuuta 2010

Epämäärä


Olo on epämääräinen,sellainen ounasteleva,kuitenkin pysähtynyt.Mihinkään ei saa tartuttua,lelut ja tiskit valtaa alaa,aamupäivän sentään olin vielä toimivainen.Kolottaa,väsyttää,ärsyttää,särkee,supistelee,närästää.Olo on yhtäkkiä ihan kypsä enkä jaksa edes miettiä mitä kaikkea pitäisi vielä ehtiä tehdä ennen vauvan tuloa.Untokin vaistoaa,iltapalapöydässä sanoi säälien 'mie halin äiti laukkaa,äiti on naattinen'.Ruokailutkin sujuneet tänään kohtuullisen kivuttomasti,mitä nyt aamupuuro upposi vasta uudelleen lämmitettynä puoli kymmeneltä kun oli ensin kiukunnut ja kieltäytynyt,sitten huokaillut ja itkenyt sylissä kun on niin 'lankkaa'.4 kommenttia:

 1. Muistan hämärästi tuon tunteen;) Koita jaksaa! loppu häämöttää...

  VastaaPoista
 2. "on niin lankkaa" :D:D:D kunnon pikkudiiva! ihana :)

  e

  VastaaPoista
 3. Drama queen,keneen lie tullu :) Sanoi tänään myös et E-täti kiva ja T on kiva.Ei edes puhuttu teistä,tokasi ton vaan.

  Kiitos Mari,oloa helpottaa jo se että saa virtuaalisesti narista vaivojaan.Mies just kotiutui ja saanee täyslaidallisen sairaskertomusta iltakahvien kyytipojaksi :)

  VastaaPoista
 4. Mieki muistan tuon tunteen..tosin mulla ei silloin vielä ollut uhmaikäistä muksua siinä mukana, niin kuin sinulla nyt :) Jaksamisia sinne ja koita levätä kun suinkin ehdit. Ei oo enää pitkästi :)

  VastaaPoista