torstai 27. toukokuuta 2010

Koti vihertyySaatiin tänään vihdoin vanha lipasto äidiltäni säilytyksestä,kiitos äidille kun säilytit ja appiukolle kun kuljetit!Aikas ränskä mutta toimiva.Hääkuvakin päässee nyt seinälle kun lipaston paikka on selvillä.Ostaessani suunnitelin kunnostamista ja vaaleampaa maalia mutta toistaiseksi pidän siitä näin.

Vihertävänharmaa,siistikuntoinen nojatuoli löytyi alkuviikosta kierrätyskeskuksesta, -50% alen jälkeen hintaa jäi 7,50e.Paistattelee nyt jalkalampun alla sen näköisenä kuin olisi siinä ollut aina.Ajateltiin että olisi sellainen toistaiseksi-tuoli,joka siirtyisi aikanaan makuuhuoneeseen kun hommataan uusi (oikeasti uusi,ihan vallan huonekaluliikkeestä siis..),isompi tilalle,mutta tuokin miellyttää nyt niin että sen uuden tuolin hankkimisen saanee unohtaa.

Harjoittelen kamerani käyttöä,ilman ohjeita tietenkin,siihen ei pitkäjänteisyys riitä että lukisin ohjeet ja sit testailisin vasta.Lähikuvaa keittiön pöydän sireeneistä eri asetuksilla siis.Millä asetuksilla,sitä en toki enää muista.Mahassa tapahtuu jotain.Eiliset ounastelut oli siis aiheellisia.Viikkoja 36+5,tasan samat kun Unton syntyessä.Eipä tässä kiire silti taida vielä olla.Ei olisi itsellänikään,vielä saisi ehtiä tehdä erinäisiä tekemättömiä töitä ennen kuin lähtö tulee.

6 kommenttia:

 1. Kaunis nojatuoli. Meillä taitaa olla lähes samanlainen yöpöytä, kun teillä. Peruja Rauhasta luulisin.
  Löysin eilen netistä ihanan tanskalaisen sisustusliikkeen, toimitusmaksut olivat vaan niin suolaiset että jäi tilaus tekemättä. Jospas tänä sunnuntaina pääsisin torikirppikselle tekemään löytöjä ja toteuttamaan joka kevät heräävää sisustuspuuskaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo vihreä lipasto, kauniisti kulunut. Ja tuo nojatuolikin on aivan hurmaava. Haaveilen kahdesta vanhasta nojatuolista, mutta tämän hetkiseen olohuoneeseen olisivat varmaan liian isoja. Seuraavaan kotiin sitten...

  VastaaPoista
 3. Tytti;sieltähän tuokin raahattu.Samoin ne meidän rautasängyt.Ostettiin Tassulta 5e/kipale aikoinaan :) Netti olis niin pullollaan ihanuuksia,ulkomaisia kauppoja varsinkin mut niihin toimituskuluihin se useimmiten tyssää.Hyvä kun muistutit sunnuntaista,jos sää sallii niin vois yrittää nyt muistaa käväistä siellä.
  Kirsikka:meilläkin ensimmäistä kertaa tilaa niin että voi huonekaluostoksia tehdä muutakin kuin suunnitelmien tasolla..

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis lipasto! :) Ihanan värinenkin!

  VastaaPoista