sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kartta


Äiti ja sisko kävivät eilen.Kirppiksiltä löytyi pojalle vihreä traktori ja seinälle vanha Helsingin kartta,äiti sponsoroi taas.Kartta on tullimuseossa olevan kartan jäljennös eli ei oikeasti noin vanha,painettu -72 ja aikas kulahtanut kyllä,just täydellinen.Kehykset ei ihan oo ominta tyyliä,mut alan tottua niihin.Ajattelin et voisin hiekkapaperilla vähän sutasta niitä,josko muuttuisivat mustemmiksi tai kultaisemmiksi,kumpi tahansa olis parempi kuin tuo kulta-musta.Jos jaksan..Seinällä oli tuossa kohdassa vanha naula johon taulun nostin pojalta turvaan mutta saikin jäädä niille sijoilleen.Liina pöydällä maksoi 20snt.

1 kommentti:

  1. oi, siisti kartta! mie niin himoilen kaikenlaisia karttoja.. sellanen iso värikäs maailmankartta ois just bueno, semmonen mitä ennen koulussa käytettiin :) tai ei sen tarvii olla koko maailma, vaikka joku mantere.. tai lontoon metrokartta, se on värikäs ja ihana <3

    terveisiä helsingistä siis. mikä päivä teille/siulle kävis näkemiseen, kun keskiviikkona varmaan lähden tulemaan sinnepäin? :)

    t.e

    VastaaPoista