sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Serkku

Unto sai viime yönä serkkupojan kun vanhemmasta pikkuveljestäni tuli isä.Anoppi sattui olemaan työvuorossa ja oli auttamassa tulokkaan sukuun.Tuore perhe voi hyvin mutta katsomaan ei päästä vielä sairaalaan,on kai niin täyttä että ainoastaan isovanhemmat päästetään vierailulle.Omaa pientä veljeä ei ihan heti osaa mieltää perheenpääksi,täytyy varmaan ensin nähdä hänet poikansa kanssa.Iloinen perhetapahtuma toi myös puolentoistavuoden takaisen elävästi mieleen.Aika on mennyt tosi nopeasti.

Kuvassa tuore Unto,uudesta tulokkaasta kun ei vielä ole otoksia (enkä tiedä saisinko lupaa laittaakaan).Tulokkaalle on ristiäislahja työn alla,nyt tiedän kriittiset mitat saan jatkettua näperrystä,ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuplaleuka!!! :) Minkä kokonen oli teidän U syntyessään? Meillä pojat olleet 1: 3025g ja 48cm ja 2: 3735g ja 51,5cm. :) Edelleen esikoinen on siro ja lyhyt, kuopus tuommonen pömppömassu. :D

  Onnea tädille ja tuoreille vanhemmille! :)

  VastaaPoista
 2. 3650g ja 50,5cm.Ja syntyi viikolla 36..Ei ihan keskosmitoissa :) Miulla oli itsel sokereiden kanssa ongelmia odotusaikana,diabetesta suvussakin joten varmaan sekin selitti osaltaan kokoa,sokerivauvat on kai yleensä isoja.Tosin on isänsäkin isokokoinen.Unto on sellanen junttura,ei mikään hentoinen..Muttei enää mikään mahdoton pullerokaan,viime kesänä rintamaidolla ollessaan oli aika mainion pehmeä.Iso on teilläkin kuopus!

  VastaaPoista
 3. No jos teillä olis syntyny täysaikasena niin olis ollu varmaa aika mellevä!!! :D Meillä kuopus synty 41+1, esikoinen 40+2. Kyllä synnytyksessä kuitenkin huomas sen 710g eron ja pääkin oli kuopuksella 2cm isompi..mutta helpompi silti oli synnytys tokan kohdalla..no eipä siinä välissä ollu kuin 2v3kk niin kai se teki sen. :) Ei meilläkää kuopus ole mikää mahdoton vekkikasa ollut koskaan, mutta pyöreä ja maha on kuin pallo! :D

  VastaaPoista
 4. Niin se lekuri toteskin et ihan hyvään aikaan päätti vauva tulla,ei olis täysaikaisena normikonsteilla onnistunut enää.Saa nähdä toisen kans sit,nyt onneks tietää ton diabetestaipumuksen jo etukäteen niin osaa paremmin varoo.Täytynee pitä se väli suht pienenä josko sil on osuutta tuohon helppouteen.

  VastaaPoista