tiistai 19. toukokuuta 2009

TiistaiÄiti toi viikonloppuna kyläillessään sitruunajääteetä.Sitä pitäis saada lisää nyt heti.Tuo vahakangas jonka naputtelin parvekkeen pöytään on osoittautunut tosi mieluisaks.Ostin kerralla pikkusen isomman palan ja sain jämästä ommeltua pussukan; mahtuu vihdoin hiusharja,lakkapullo ym. isommatkin välttämättömyydet yökyläilyreissuille eikä pyöri irrallaan pitkin laukkua.Vahakankaan ompelu osoittautui hankalammaksi kuin oletin,oikeat puolet vastakkain takertui miten sattuu ja lanka syhrääntyi.Ompelin loppuun käsin,onnistui noinkin,etusormi hellänä kun en laiskuuttani hakenut sormustinta.Ompelin tyynypäällisen sohvallekin,koristeena kirppispaidasta leikattu kirjailu.


Voi elämä miten p..kat kuvat.Kamera edelleen telakalla.Viimeisen kuvan kangas on pientä sinistä ruutua mutta eihän se tässä näy.

Huomenna yökylään äitille pojan kanssa,miehellä 24h-vuoro ja äitillä loma.Vielä pitäis pakata se kukkainen rantakassi jonka taannoin ompelin,siihen mahtunee molempien kamat.30min junamatka mukana turvaistuin,puoltoistavuotias,yöpymiskamat vaippoineen sekä kaksi kättä tilanteen hallitsemiseen.

3 kommenttia:

  1. Kaunista tuo ruusukangas! Hyviä yökyläilyjä ja tsemppiä reissuun pojan kanssa :D Yksin matkustelu lasten kanssa on aina kiva pikku seikkailu!

    VastaaPoista
  2. Oooooi, enpä kadehdi kantamuksiasi!!! ;)

    Ihania juttuja olet ommellut! :)

    VastaaPoista