sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Vihreän esiinmarssi

Nyt on kevättekstiilit vaihdettu ja heti on raikkaampaa.House Doctorin liian kallis tyynynpäällinen on ainut uutena ostettu,oli vaan niin täydellinen väritys,kuosi,kirjailu,kaikki.Sohvalla oleva täkki aikaa sitten kirppikseltä,pöydällä jo aiemmin esitelty ärhäkän vihreä liina niinikään kirpparilta ja bambityynyn väsäsin eilen jämälangoista ja tyynyliinasta.Näyttää kulemma hieman jalkapuolelta.Kevättyynyt sai noutaa useita kertoja eteisestä,poikaa ne jostain syystä ärsyttivät.Eteiseen vaihdoin 'uudet' vaaleammat kirppismatot,punaraitainen tuntui liian lämpimältä jo,vaikka käyttömukavuudeltaan oli eteiseen huomattavasti fiksumpi valinta.Valivali.Kuvat on ihan sen näköisiä kun olis harmaat 40 denierin sukkahousut linssin edessä.Värit vääristyy,kuva tärähtelee ja kuvaaminen on mahdollista vain aurinkoisella säällä ja tiettyyn aikaa päivästä.Tänään oli harmaata ja vetistä.Jos joskus olis varaa kunnon kameraan.Tai hoitaa digikamera kuntoon.Sekin jo vanhentunnutta mallia mutta parempi.Nämä siis videokameralla otettuja,salaman puuttumisen huomaa juu.

3 kommenttia:

 1. huomenta! voi ihanaa, myö saatiin maanantain ekat hillumiset noista tyynynkanto -kuvista :D tässä koomassa juon teetä ja elän netissä. pusuja untolle, palataan :)

  e

  VastaaPoista
 2. No onpas keväisen vihreää! Ja upea tuo bambisi! Minusta on niin ihana, kun joku itse tekee. Minä en kerkiä... Nuo sinun täkkisi myös on huippuja!

  VastaaPoista
 3. Kiva jos bambi edes erottui,tuskailen kameraongelman kanssa edelleen..

  VastaaPoista