perjantai 27. maaliskuuta 2009

Lapsen ehdoilla

Pakkoulkoilun ja kahden tunnin otsat vastakkain nukuttujen päiväunien jälkeen oli jo valoisampi mieli eikä arki tuntunut niin tylsänharmaalta.Kauppareissulta kotiin tultuamme jäin VAPAAEHTOISESTI vielä uudestaan pojan kanssa ulos.Omaa autoa kun ei ole eikä rattaissa paljoa kulje kerralla niin melkein päivittäin käydään kaupassa.Yleensä päivän toinen ulkoilu onkin pienellä penkoissa touhuilulla ryyditetty kauppareissu kävellen ja bussilla.Poika oli ihan ihmeissään kun päivän aikana oli lunta hävinnyt takapihalta ja alta paljastui mutaa ja kiviä,ruohoakin.Koko naama kurassa hymyili ja yritti syödä kiviä.Viime kesänä kelli lähinnä vaunuissa joten mielikuvat kodin ulkopuolisesta maailmasta lienevät kylmiä ja lumisia.Kevättä ja hammaspeikkoa kohti;eka pääsiäismuna maisteltu tänään,oon pyörtäny lähes kaikki lastensaantia edeltävät periaatteeni lastenkasvatuksesta jo ensimmäisen puolentoista vuoden aikana..'Poppu,poppu',sanoi surkeana syötyään.'Anna,anna'.Loppuillan killitti silmä kovana pahvisia koristemunia joita jo killuu muutama esillä.


2 kommenttia:

 1. Voi mikä onnellinen ilme on pojalla tuossa keinussa!! Minä puolestani olen aina ollut ulkoilmaihminen ja minun on (olisi) päästävä heti aamusta pihalle oli keli mikä hyvänsä.

  Mutta... Meidän kohta viisvee neiti kun ei voisi vähät välittää ulkona olemisesta! Hän on aina ollut sellainen! Kovalla houkuttelulla ja pukemisen kanssa vitkastelulla lähdetään pihalle ja ulkona sitten saan kuulla kun ei ole mitään tekemistä! AAAarrgghh...! Ulkoilusta menee äkkiä nautinto, kun siitä(-kin) saa taistella!

  Mutta samaa mieltä kun sinäkin, että ulkoiltava on :D

  Meillä muuten oli kanssa tuon esikoisen kanssa tarkat säännöt esimerkiksi herkkujen suhteen, mutta kuinkas onkaan mennyt pikkukakkosen (11kk) kanssa, ... Kyllä on jo jätskiä maistettu ja pullaa jyrsitty ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla etten ole ainut joka lipsuu :) Miulle tuollanen tyttö kans!

  VastaaPoista