perjantai 19. huhtikuuta 2013

Keittiöstä,osa 1

Muutama kuva keittiöstä,aurinkoisena iltana letunpaiston ohessa otettu.Luulin ottaneeni kuvia keittiöstä,totesin kuvanneeni lettuja ja kynttilänjalkoja..No joo,kokonaiskuvaa tulee osassa 2 kunhan kyökki on vähemmän muruinen ja tiskinen.Keittiöremontti on edessä vuoden,parin päästä kun on selvillä ihan varmasti mitä halutaan ja kasassa rahat toteuttaa remontti.Kodinkoneet vaihdettiin jo kaikki,astianpesukonetta meillä ei ole ja tuskin tuleekaan.Kaapit ei valitettavasti ole talon alkuperäiset,melko neutraalit 70-luvun (?) tuotannoksi kuitenkin mutta vaihtoon menee.Voi olla että kaikki muu vaihtaa paikkaa paitsi vanha puuhella,jääkaappi ei ainakaan jää ovensuuhun ja pöytäkin voisi olla toisin päin,yläkaappeja vähemmän,liesi toisella seinustalla,iso lasiovinen kaappi astioille ja ja..Ideoita ja intoa on ehkä inasen liikaa siihen nähden että remonttiin on tosiaan vielä aikaa.Jospa kesän aikana saataisiin kuitenkin tuoretta maalia seiniin,nekään ei enää ihan valkoiset ole.Tapettia ehdottelin,idealle ei lämmetty,ihme juttu kaiken taannoisen kuviokohdistuksen jälkeen.
7 kommenttia:

 1. Hauskoja yksityiskohtia, kauniita astioita ja kivoja peltipurkkeja!

  VastaaPoista
 2. Odotan ehdottomasti osaa 2. Ja remppasuunnitelmat kuulostaa hyviltä, joskin töitähän ne taitaa aina vaatia :) Ja tapetteja...kun saisin vielä tuon ukkosen laittamaan paria, mutta ei kuulemma ei. Pitää opetella itse ;)

  VastaaPoista
 3. Mitä sulla oli lettutaikinassa?

  VastaaPoista
 4. Laura;purkkikiintiö on nyt täynnä,oon vähitellen opetellu olemaan bongaamatta niitä :)

  Kiitos Pieni Lintu,en ihan vielä oo samaa mieltä mutta pikku hiljaa sitä ihanaa kohti.

  Anni;se on hermojaraastavaa,etten sanois,kehotan ehdottomasti pitämään miesväen etäällä ja ottamaan avuksi jonkun samanhenkisen henkilön jonka mielestä vaiva on lopputuloksen arvoinen mutta kun sen kerran opettelee niin sit se ei enää vaadikaan ku aikaa.Paitsi että jokainen tapetti käyttäytyy eri tavalla märkänä ;)

  Sirkku;tein spelttijauhoihin ja laitoin sekaan purkinpohjallisen kuivattua nokkosta.Tuore tai pakastettu nokkonen tietty toimii paremmin mutta meni noinkin kun oli tarpeeks maukkaat täytteet,sellaisinaan se nokkonen maistui liikaa,laitoin aika reilulla kädellä sitä.Tai heinälle se kuivattuna lähinnä maistuu..

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä! Mutta miten ihmeessä te tuutte toimeen ilman astianpesukonetta?! Huh!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Katja!Yllättävän hyvin ollaan pärjätty,ei ole paljoa kiristäny hermoa vielä :) Astiat pysyy paljon paremmassa kunnossa,ei mene sellaisiks nariseviksi ja himmeiksi niin kuin koneessa ja lapsetkaan ei just sillä hetkellä roiku kiinni kun tiskaa,äiti on selkeästi varattu,toisin kuin esim.kirjaa lukiessa..

  VastaaPoista