perjantai 8. helmikuuta 2013

Hups..

Vessanpönttö ei sopinutkaan vaikka yhdessä putkimiehen kanssa pääteltiin että sen saisi laitettua.Palautukseen siis.Harmitti ihan hitosti,noin niin ku esteettiseltä kannalta lähinnä,ei tossa palauttamisessakaan mitään mutta kun en saa sitä minkä halusin!Vietin eilen aamupäivän paikallisessa rautakaupassa ja katsastin koko vessanpönttövalikoiman.Valikoimaa kavensi melkoisesti vaatimuslista jonka remonttimieheltä sain eikä vähiten se että pönttö piti mieluiten saada heti mukaan.Listalla oli kriteerejä joita en edes ymmärtänyt mutta rautakaupan myyjä näytti tietävän mitä tekee.Lopulta valitsin Gustafsbergin peruspytyn mutta alkuperäisen muoviliparekannen ja istuinrinkulan tilalle tulee kovat,mustat,kiiltävät,vähän sellaiset vanhanaikaisen näköiset vastaavat.Olin varmaan just sellainen asiakas jota jokainen LVI-osaston myyjä odottaa pääsevänsä palvelemaan.Tiesin tasan mitä en halua ja melko hyvin mitä haluan mutten yhtään sitä mikä on mahdollisuuksien rajoissa toteuttaa mut nätti sen pitäis olla tai saattaa päästä kiukkuitku.Poikaparka sai sovittaa sitä mustaa rinkulaa jokaiseen sopivan kokoiseen pönttöön ennen kuin pystyin päättämään :) 

Ja jottei tyriminen tähän jäisi niin olin unohtanut hakea sähkömiehelle joitain osia joita tarvitsee seuraavassa vaiheessa.No,ehtii kuulemma maanantainakin,liike on jo kiinni tältä viikolta.Flunssa taitaa vaikuttaa suorituskykyyn jonkun verran eikä helpota että kaksi pientä nuhanenää kiertää kehää neljän seinän sisässä pahvilaatikoiden keskellä.Ulkoiltiin kyllä tänäänkin mutta taas kuuluu Unto köhivän sängyssään,olis varmaan kannattanut jäädä sisälle,rauhallinen pikku happihyppely kun oli aika kaukana totuudesta,poikanen veti pää märkänä mäkeä ylös-alas puolitoista tuntia ja pakottaa sai sisälle sittenkin.

Huomenna taas talolle hommiin,lastenhuoneen tapetointi valmiiksi viikonloppuna,jotain maalailua,siivoilua ja maanantaina aamusta sinne unohtuneeseen sähköliikkeeseen..Jos pari kuvaa saisin tänne otettua,vessaremontin etenemisestä ainakin. Tän näköistä possea pyörii laatikoiden lomassa,oma olo on yhtä sekopäinen ja riehakas kuin jälkikasvun asuvalinnat :)

2 kommenttia:

  1. Voihan pönttö! :D Oispa ollut kiva olla rautakaupan katossa kärpäsenä.... ;) Ei mutta hyvältä kuullostaa peruspönttökin, mustalla renkulalla! :)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä se Saudi-Arabiassa tmv. valmistettu viktoriaaninen pytty oli melko massiivinen,sen yli olis saanu kiivetä suihkuun..Mutta yllättävän kiva tuo nykyinenkin on,eipä siitä paljon muuta näy kuin rinkula ja painike joka ei kyllä ole nätti mutta ehkä tässä torpassa on jokunen kauneusvirhe sallittava..

    VastaaPoista