torstai 5. heinäkuuta 2012

Mansikkamisu


Liisa syntymäpäiville varattuja ylimääräisiä leivontatarpeita piti käyttää pois (ostan nykyisin juhlia varten aina reilusti enemmän esim. kermaa mitä ohje vaatii,ei tarvitse juosta varttia ennen vieraiden tuloa lähikauppaan kun kerma vatkautuikin voiksi).Tiramisua teki mieli muttei ollut ihan oikeita aineksia joten oikaisin pappilan kautta ja hätävarana edellisenä päivänä leivotut pullat jotka uhkasivat jäädä kuivumaan.

Pappilan Mansikkamisu

Pohja;
-(edellispäiväistä) pullaa maitokahvikostutuksella

Täyte;
-tuoreita mansikoita
-vispikermaa
-mascarponejuustoa
-ripaus sokeria

Kostuta pullapalat.Vatkaa kerma,sekoita mascarpone kermavaahtoon.Pilko mansikat.Lado kermaseosta ja mansikoita kerroksittain pullapohjan päälle,päälle mansikoita koristeeksi.

Päivät menee rannalla.Eilen kolme tuntia kolmestaan lasten kanssa.Tänää vajaa puoli tuntia kiukuttelua ja kotiin.Sirkusta,Tykkimäkeä,Kesämaata vielä tämän kesän listalla.Iltaisin on aika väsynyttä väkeä.
Arkisirkus katkeaa alkuviikosta kun pääsen (ellei vatsatautipyörremyrskytulipalovesirokko muuta suunnitelmia) ystävän kanssa reisuun.Yksi yö poissa kotoa,pitkät ajomatkat ja toivottavasti monta pysähdystä kirppiksillä,kahviloissa,vierailu ja yöpyminen Frantsilan luomutilalla,hyvässä seurassa,kaikessa rauhassa.Odotan,todella paljon.


3 kommenttia:

 1. Ooooh mitä sulla onkaan tiedossa! Kadekadekade! :D Nyt pidän sormet ja varpaat ristissä, että ei tule mutkia matkaan ja pääset nauttimaan omasta reissusta. Nautinnollista matkaa ja ihania kesäpäiviä sinne muutenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä herkku! Mascarpone ei oo yhtään pahaa ;)

  Mukavaa reissua! Myö ei olla vielä kertaakaan ehditty rannalle. Töiden tekeminen sotkee vähän tätä kesän viettoa...

  VastaaPoista
 3. Katri; onnistuessaan on ihan ystäväni ja miun näköinen reissu.Rentoutuminen on rilluttelua mielekkäämpi vaihtoehto tässä elämänvaiheessa.Vaikkei harmittais yksi terassireissukaan tänä kesänä.Siulla taitaa terassit odottaa ens kesään :) Reissurahastoa on kartutettu pitkin kevättä kirppiskamoja edestakas roudaamalla.Sais onnistua!

  Tytti; ei se oo joo,arvaa kuka tosta kauhoi 3/4 :) Vielä työkin rantaa ehditte,kesäillat on valoisia ja kohtahan siekin pääset rentoutumaan.Ilmotellaan miten osuis rantasuunnitelmat yhteen!

  VastaaPoista