lauantai 26. marraskuuta 2011

VALO!




Aamulla paistoi aurinko!Tai pilkahteli ainakin,piristi kummasti.Käytiin Stainerkoulun myyjäisissä ja jäätiin koulun pihalle ulkoilemaan.Unto muisti Mikkelin markkinoilta Peikkopolun ja halusi koluta metsässä etsimässä peikkoja,kummasti löydettiinkin peikon jälkiä ja ihan selvä peikkojen keittiö,pikkupeikoilta oli jäänyt saniaisateria kivihöystöllä pöydälle ja peikon pesäkin taidettiin löytää.Riisipuuro hautui reissun aikana ja nyt on naperot sängyissään posket punaisina tuhisemassa.Piparitaikina,ensimmäinen tänä vuonna,odottaa iltapäivää ja Unto halusi jo joulukoristeita esille.Myyjäisistä osti (omalla rahallaan,varsin polleana) huopatontun ja joulupukin muorilta aarrerasian (huovalla päällystetty tulitikkuaski jonka sisällä massasta tehty minikuusi).Molemmille ostin yllätyspussit joissa riittää näpertelyä iltaan asti,Liisalle löytyi nahkarukkaset ja monia tuttujakin nähtiin.
Olisin pärjännyt ilman joulukoristuksia vielä tovin mutta pari tonttua ja jolulevy kyllä kummasti sai olon jo joluluisemmaksi.Koristelu koristelun vuoksi kyllä tuntuu väkinäiseltä edelleen mutta koristelu lasten iloksi on ihan mukavaa.Kunhan tonttuja ei tunge joka nurkasta.


Tehtiin lastenhuoneen seinälle vitriinilaatikkoon Unton kanssa pieni tonttumetsä aika hätäisesti askartelijan ollessa melko kierroksilla innostuksesta.Osallistuin käsityöhaasteeseen taannoin ja sain nuo tontut herttaiselta Marialta.Omat tuotokseni haasteeseen osallistuneille ovat valmiina,kunhan saisin aikaiseksi etsiä osallistuneiden osoitteet sähköposteista ja kipaistua postiin..

Aurinkoista,ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Tontut viihtyvät selvästi teillä hyvin♥

    VastaaPoista
  2. Tungoksesta huolimatta ne oli kivat myyjäiset :)
    Mekin ulkoiltiin siellä pihalla alkamista odotellessa. Meidän lasten suosikki oli se laiva. Sanni huusi yläkannelta: Mies yli laidan! joka kerta kun Paavo loikki ees taas, oli kuulemma syvänmerensukeltaja. Kivaa oli :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis asetelma!

    Osallistuin craft it forward-haasteeseesi mutten ole laittanut osoitetta sinulle. Vai onko tämä joku toinen haaste?

    Mukavaa sunnuntaita, sumusta huolimatta :)

    VastaaPoista
  4. Tosi söpöt asetelmat! Ihanaa adventtia sinne!

    VastaaPoista
  5. Selma ja Ruususuun äiti; kiitos,ihan en ehtinyt toivottaa hyvää adventtia teillekin,ens viikolla sitten :)

    Maria;joo,asettuivat vallan taloksi ja Unto on ihan lumoutunut kun asuvat seinällään.

    RuusuLiisa; kas kun siitä haasteen heittämisestä on o tosiaan tovi niin en edes muistanut ettei taida olla kaikkia osoitteita..Eli siitä samasta haasteesta puhuin.Laitatko osoitteesi minulle kaisa.saanila(ät)hotmail.com niin pistän postiin pientä sinulle ja tytöllesi.

    Tytti;ihanat sukeltajat!Kiitos avusta tungoksessa,ehdin pari kertaa kadottaa Unton näkyvistä ja huomasin että puikkelehti sujuvasti polvillaan välillä ihmisten käsien ali..Aika hektistä mutta tykkään tunnelmasta siellä,mentaliteetista kaikkiaan.Vaikkei ehkä höyrypääpojalleni tuo pedagogiikka se sattuvin niin kiinnostaa silti kovasti.

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja kaikki:)
    Mäkin olen jo vähän laittanut kotia joulukuosiin.Meillä pojat täällä täpinöissään oottaa huomista aamua,ei meinaa nahoissaan pysyä:)
    Sannu Helmen talosta

    VastaaPoista