maanantai 19. syyskuuta 2011

Venetsia,osa 2
Venetsian värejä ei voi laittaa parhausjärjestykseen kaikessa täydellisyydessään.Väreistä olin eniten pyörryksissä.Okrankeltaista,tummaa vihreää,harmaita ja murrettuja punaisen sävyjä.Ihan kaikista kauneimmat sävyt ihan kaikissa taloissa,vihreä vesi,ikkunaluukut,kasvit,raidalliset ikkunaverhot.Olisin halunnut tuoda kaiken sen kotiin.Kuljeskeltiin ihan hiljaa iso osa päivästä,keskittyen näkemään yksityiskohdat.Venetsia on ehdottomasti kaunein kaupunki jossa olen koskaan käynyt.Tavalliset asuinrakennuksetkin ovat kauniita,koristeellisia,vanhaa kunnioittavia.Ihmeteltiin miehen kanssa miten voi vieras paikka tuntua niin kotoiselta,oli kuin olisi sielunmaiseemansa matkustanut.5 kommenttia:

 1. Kyllä kuvattavakin on ihan yhtä kaunis, nostalgisessa kukkamekossa:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :) Kukkamekot on parhaita.

  VastaaPoista
 3. Usea ystäväni on käynyt Venetsiassa ja kaikki ovat kehuneet. Olisipa hienoa joskus käydä. Hurmaantuisin varmaan myös värimaailmaan, kuten sinä :)

  VastaaPoista
 4. Venetsia vaan on niin ihana ! Olimme siellä kesällä neljä päivää ja nautin joka sekunnista. Lapsista kumpikaan ei onnistunut tipahtamaan veteen , joten ihan nappiin meni reissu !

  VastaaPoista