perjantai 5. elokuuta 2011

Sateisena iltana


Villasukat jalassa,punasipulin kuoren väristä lakkaa kynsissä,punaherukka-karviaispiirakkaa kulhossa,kynttilät sytytetty.Kaikki tämän kesän ensimmäisiä kertoja.Harmaana päivänä mieli eksyi jo syksyyn,siivoilin jo päivällä ihan vaan siksi että saan illalla istua sohvalla kynttilänvalossa ja leikkiä että on syksy.Katse poimii syksyn sävyjä jo.Vaikkei kesällä mikään kiire ole loppua.Nämä vähemmän helteiset mutta selkeästi vielä kesäiset päivät ovat varsin tervetulleita ennen syksyn pimeyttä.


Elokuu on lempikuuni.Siirtymistä,uuden alkua,pyyhekumien tuoksua,uusia vihkoja,odottava mieliala,monenlaista mielikuvaa liittyy omaan syntymäkuukauteen.30 tänä vuonna,ihan kohta.Eipä paljon hetkauta,toistaiseksi.

6 kommenttia:

 1. 30 vuotta oli ihana synttäripäivä muistan -olin saanut kolmannen tyttären juuri ja voi miten nautin arjesta jota jokainen päivä levitti eteeni...onnea sinulle suloinen Rimpsukaisa ja kyllä vaan -elokuu on paras.Siinä on kesän lämpö syksyn kaunis kirkkaus-ja pieni lupaus uudesta alusta..
  halit♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä nämä vilpoisat ja kirkkaat aamut on ihan parasta. Minä juhlin viisi vuotta sitten omia kolmekymppisiä pieni käärö kantoliinassa:)

  VastaaPoista
 3. Mikä tunnelma ja mitkä värit...

  Nainen on kuin viini. Paranee vanhetessaan. Saa lisää sielukkuutta ja muutoinkin kuvailevien adjektiivien määrä lisääntyy!

  Onnittelut!

  /m

  VastaaPoista
 4. 30 vuotta tuntuu aika hyvältä.Sopivalta.Pinta rapisee mutta sisältöä on sitäkin enemmän :)

  Maria; 'kesän lämpö,syksyn kaunis kirkkaus-ja pieni lupaus uudesta alusta..' sinäpä sen sanoit!

  Kiitos onnitteluista,ensi viikolla vasta täytän mutten juhli,jospa jonkun kakun tekisin.Ei sitä enää viitsi omiaan juhlistaa.Ehkä sitten nelikymppisiä,lapsetkin sitten jo niin isoja,nyt menee ihan muut prioriteetit juhlimisen edelle.

  VastaaPoista
 5. ...ei vitjat! aloin ihan miettimään et montako ite täytän (syyskuussa kylläkin)... ,mutta kaipa ne mun kymppiset on vasta vuodenpäästä :)
  Tosi hieno kuva lapsosista soffalla!!!

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä niin tunnelmallista siellä.
  Sohva ja verhot ovat upeat.
  Mä täytän tänä vuonna 32.Mutta mä olen ihan parikymppinen..niin lapsenmielinen.
  Ajeltiin muuten Lappeenrannassa.
  Toi tuoksu juttu.Mulla ihan sama... just noilta tuoksuu elokuu:)Ja vielä aamukasteessa oleva nurmikko maalla kun poljettiin fillareilla 4km kouluun:)
  Sannu

  VastaaPoista