sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Phew..Mustikkametsään en ehtinyt enkä olisi jaksanutkaan lähteä mutta kotiintuomisina oli appiukolta vaimoineen ämpärillinen kanttarelleja,nam!
Unto on leikkinyt ja riekkunut viikonlopun;ensin syntymäpäivillä ja illemmalla eilen 'isojen tyttöjen',pari vuotta vanhempien siskosten kanssa mummolassa.Tänään nähtiin myös pikkuinen serkkutyttö.Ikäeroa Liisan kanssa on puolisen vuotta mutta tässä vaiheessa ero on vielä iso kun toinen on jaloillaan ja toinen ei.Vuosi,pari eteenpäin niin painavat rinta rinnan mummolan marjapuskissa.


Anopin kanssa juoruttiin eilen puolille öin ja Liisa päätti nousta 05.13,tää ottais nyt kulhollisen turkkilaista jogurttia kotitekoisen mansikkahillon ja hasselpähkinöiden kanssa ja painuis sitten sänkyyn.Vaikka Poirot vähän kutsuisikin.

5 kommenttia:

 1. Poirot on myös minun suosikkini! Kertakaikkisen ihanan hyväntuulisen näköisiä lapsia sinulla!

  VastaaPoista
 2. Kanttarelleja kun saisi, nam, pitänee lähteä sieniretkelle lähipäivinä. Ja nuo alemman postauksen miniatyyrit ovat ihan supersuloisia! Vitsit, että toiset jaksavat näpertää, ihan parhaita lahjoja. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Untolta taitaa päästä onnittelulaulu!! Liisa näyttää imaisevan tapahtuman vaativan toiminnan tulevaisuutta varten.. tässä siis tehdään näin... Mamma

  VastaaPoista
 4. Heipsun! Ihania nuo teijan mussukat. Pitaapas muuten lahettaa kuvia sulle, tuli aikas hauskoja koko lapsikatraasta sillon muutama viikko sitten. Oli tosi kiva tavata, toivottavasti nahhaan taas ens kesana. Siihen asti seurailen teijan elamaa taalta.
  Niin ja sinun anopin kanssa helpostikkin hurahtas puoleen yohon, huippu seuraa!

  VastaaPoista