sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

VihreääKamalia uutisia keskellä kukkeinta kesää.Oma arki ei jätä liikoja aikaa miettiä Norjan tapahtumia,ihan hyvä niin,tulee uniin vähemmälläkin perehtymisellä.Omiaan tulee rutisteltua entistä enemmän ja mietityttää miksi tällaista piti taas tapahtua,miksi ihminen on niin paha.Tai miten ihminen kasvaa niin kieroon,muuttuu niin sairaaksi että tekee tuollaista.Samat asiat siis mielessä kuin varmasti kaikilla muillakin uutisia seuranneilla.

2 kommenttia:

  1. Totta,aivan samat asiat mielessä täälläkin. En pysty ymmärtämään tuollaista järjettömyyttä ja pahuutta. Mikä saa jonkun tekemään noin? Sitä olen miettinyt kovasti..mutta en keksi vastausta. Mikään ei oikeuta tuollaiseen.

    Maailma on menossa koko ajan vain sairaampaan suuntaan..ja pelko kaikkea kohtaa kasvaa koko ajan,ainakin minulla. Että mitä sitä uskaltaa enää tehdä,minne mennä. En tahtoisi ajatella niin,mutta väkisinkin mietin että mitä jos,entä jos. Hui.
    Minäkin olen halaillut ja rutistellut paljon..kunpa voisimmekin pitää lapset aina kainalossamme suojassa..

    VastaaPoista
  2. Oon myös miettiny että täytyykö nykyisin olla kauppareissullakin varuillaan..Eipä siellä saarellakaan nuoret oo osannu kuvitellakaan että jotain niin kamalaa voi käydä.Tai Jokelassa koululaiset,Myyrmannissa kauppakeskuksessa..Se puistattaa että hyökätään ennalta arvaamatta arkisissa tilanteissa.Yksikin ihminen saa valtavasti pahaa aikaiseksi pahaa aavistamattomien,aseettomien joukossa.Liikaa ei pitäis miettiä ja pelätä,toivoa vaan ettei vastaavaa enää tapahtuisi eikä sellaista joutuisi todistamaan.

    VastaaPoista