lauantai 23. heinäkuuta 2011

Pusu

Liisa on oppinut pussailemaan,jo tovi sitten,suu auki lähmien.Osaa myös silittää poskea kohtuullisen hellästi,opettelun jälkeen.Lähtötilanteessa nappasi kourallisen naamaa nyrkkiinsä ja väänsi.Unto kärttää pusuja siskolta pitkin päivää eikä häntä kuulemma haittaa yhtään vaikka välillä tulee suukon sijaan kynsintää ja vertahyytävää kirkunaa.Unto antaa Liisan retuuttaa,raapia ja purrakin yllättävän vähin älähtelyin,puolustaa Liisaa jos komennan napakasti; 'ei te haittaa vaikka Lillu puli minuu,hää on nii pikkunen,hää ei ymmällä vielä,ei te minuu tatu'.

6 kommenttia:

 1. Vaikka tuo Untokin on lapsi suloisemmasta päästä, niin kyllä Liisalla on jo ihan oma faniklubi. Lukeudun siihen.
  (kirje tuli perille)
  Te asutte mun yhdessä lempparikaupungissa. Asuin siellä sairaalan kupeessa hoitajakoulun asuntolassa puolitoista vuotta. (25 vuotta sitten tosin...)

  VastaaPoista
 2. Ajatella, että meillä on kymmenen päivää vanhempi tyttö mutta eihän se näytä läheskään noin isolta! Ei osaa seistäkään vielä, lapsiraukka :)

  Ihania nämä teidän lapset!

  VastaaPoista
 3. Sirkku; voi kiitos,ihaniahan ne pienet ihmiset on.Lappeenranta on kiva kaupunki ja samassa koulussa,eri linjalla vaan oon itsekin ollu.

  Henni; kiitos,sisarusrakkaus on jotain valtavan liikuttavaa.

  Anna; Liisalla hämää varmaan tuo tukka aika paljon aikä neito ihan pienimmästä päästä ole vaikka on liikkeelle lähdön myötä hoikistunutkin hurjasti.Jokainen omaa tahtiaan,hyvää kannattaa odotaa jne. :)

  VastaaPoista
 4. Jiiiih, liityn faniclubiin myös. :D

  Hellusia mukuloita! :)

  VastaaPoista
 5. Olen ihan rakastunut tuohon teidän Liisaan, ihana! ♥

  VastaaPoista