keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mekkoja ym. myynnissä!

Olen niin laiska latailemaan kuvia sopivan kokoiseksi huuto.nettiin että laitan nämä myytävät ensin tänne pariksi päiväksi ja elleivät häviä niin siirrän sitten huudeltaviksi.

Lähinnä Liisan vaatetta,juuri pieneksi jäänyttä,eli pääasiassa alle 80/86cm mutta myös meille ylimääräisiä eli pari isompaakin on.Kaikki on pesun ja säilytyksen jäljiltä (eli rypyssä :) ) ja hintoihin sisältyy jo postikulut.Kuvat pitäisi saada klikattua isommiksi.Jos mitä menee kaupaksi niin päivittelen mahd.nopeasti myydyt pois.Jos kiinnostuit jostain tai on kysyttävää niin laita kommentti,ensimmäisenä kommentoineelle menee.
Edit: varatut poistettu!


1. Käyttämätön punainen hattu,merkki CTH,ostettu Sisukkaasta viime kesänä mutta oli silloin liian iso ja nyt jo liian pieni.Koko 45cm.Hinta 7e.


3. Vaaleansiniset 'bloomerit',siis pöksyt mekon alle tai shortseiksi.Lahkeensuissa pienet valkoiset napit.Koko 12mths muttei mahdu lahkeensuista meidän 1-v taikinakintulle,eli joko hoikkasemmalle 1-vuotiaalle tai sitten vähän nuoremmalle.Hinta 6e.


6. Vertbaudet vaaleansinikuvioinen kesäasu 86cm/2ans,myöskin käyttämätön ja vastaa kokoa 80cm.Alla vielä lähikuva kuviosta.Liisalla oli viime kesänä tämä sama pienemmässä koossa,yksi ensimmäisen kesän lempivaate,siksi tuli tilattua isompina varastoonkin.Hinta 7e.7. Sininen pilkkumekko 68cm mutta varmasti menee ainakin vielä 74cm käyttävälle tytölle.Edessä napit,takana solmimisnauhat.Tämä on vanhempi,en osaa sanoa miltä vuosikymmeneltä mutta tehdasvalmisteinen on,painettu lappu niskassa joten tuskin ihan vintagea kuitenkaan.Hinta 8e.8. Kik Kid 2-osainen kesäasu,pikkupöksyt ja kietaisumekko,koko 68cm.Mekossa kietaisunauhat on joustavat,helppo pukea eikä kiristä päällä.Hinta 12e.


9. H&M sinipohjainen kukallinen tunika,koko 74cm.Hinta 5e.


10.Kelta-valkoraitainen kesähattu,koko 46/48cm.Merkki European kids Lindex eli Lindexin mallistoa varmaan 90-l alusta?Takana pieni valkoinen puuvillarusetti.Hinta 5e. 

14.Oman mummoni 60-luvun pellavainen ruutuhame,kellohelmainen.Todella kapoinen,vastannee kokoa 34.Ompelijan tekemä mutta omaan silmääni aika huolettomasti ommeltu.Olen itse 167cm pitkä ja ulottuu nilkkoihin,melkein lattiaan.Hinta 8e.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti ehdin: villahousut 12 ja myssy 13. Sähköpostiini voit laittaa tietoa tilinumerosta, vastaan osoitteella.
  sirkku65@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olisin ottanut samat kuin Anna.Män jo:(
  Sannu

  VastaaPoista
 3. Voi ei, mulle olisi tullut pitkä ostoslista näistä, mutta kaikki aivan liian pieniä meille voi MÖÖ sentään ! :(

  VastaaPoista
 4. En voi vastustaa kiusausta... otetaan vielä tuo 11! Ja sori Sirkku :( Arvaa vaan tuliko kiire varata kun näin mitä ihanuuksia täällä on!

  VastaaPoista
 5. Päivitän just nuo..
  Sirkku;laitan aamulla sähköpostia.
  Anna; laitatko sähköpostilla osoitteesi ym. kaisa.saanila(ät)hotmail.com

  Kiitos kaikille kiinnostuneille :)

  VastaaPoista
 6. Jahas, olen väsyneenä silmät ristissä pahoitellut väärälle henkilölle... :)

  Laitan tänään sähköpostia!

  VastaaPoista