keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kassi-Alma
Matkustan ympäri maailmaa,laukussaa veikan rakennuspalikoitaaa..


Yöt alkaa helpottaa,puolivahingossa kokeilin unikoulua yhtenä iltana ja tunnin huudon jälkeen nukkui.Ja nukkui 5 tuntia samassa asennossa inahtamatta aiemman levottoman pyöriskelyn sijaan.Nukahtaa nyt itsekseen,nukkuu omassa sängyssään,tosin meidän sänkymme vieressä.Heräilee ehkä neljä kertaa yössä,naukuu hetken ja nukahtaa taas.Aamuyöstä valvoo tunnin,siitä kun vielä opittais pois.

Maito jätettiin kokonaan ruokavaliosta kokeeksi ja Liisa on päivisin selvästi tyytyväisempi eikä kilju selkä kaarella paukutellen enää öisin.Yöitkut on kiukkuitkua nykyisin,ei enää kipuitkua.Soijamaito/juoma ei uppoa mutta kauramaito maistuu.Varailen ajan lääkärille kunhan kokeillaan tavallisen maidon vaikutusta vielä.
Iso kiitos teille kaikille jotka kommentoitte aikaisempaa avautumistani yöongelmista!Kokemuksenne yökukkumisista ja vinkit maitoasioissa vahvistivat omia aavistuksia ja sain aikaiseksi tehdä asioille jotain.


6 kommenttia:

 1. Olen iloinen niin pikkuisen kuin sinunkin puolestasi.Suloiselle touhutyttöselle hyviä kesäpäiviä.

  VastaaPoista
 2. Miten mainio ilme kakkoskuvassa!

  Ihanaa että teillä on tullut iltoihin ja öihin helpotusta! Se vaikuttaa niin paljon ihan kaikkeen.
  Meillä oli parempi jakso mutta nyt taas yhtä pyörimistä ja vääntämistä. Johtunee myös siitä että on alkanut kävelemään ja "kävelee" sitten unissaankin.

  VastaaPoista
 3. Toi toinen kuva on huippu! Melko pelottava kassialma=D

  Ihanaa että teidän yöt ovat rauhoittumaan päin.

  VastaaPoista
 4. Ai kun hyvä homma! Toivotaan että loputkin yöheräilyt jäis pois niin saisit siekin nukkua kunnolla joskus.Ai kun hyvä homma! Toivotaan että loputkin yöheräilyt jäis pois niin saisit siekin nukkua kunnolla joskus.

  VastaaPoista
 5. Jaha. Blogger päätti toistaa sanomisiani. Tuli ainakin pointti selväksi :)

  VastaaPoista
 6. Maria; kiitos sanoistasi.

  Minja; yökävelijät kaikessa kuluttavuudessaan on kyllä vallan vallottavia,onneksi ja valitettavasti ne tuosta vaiheesta kasvaa yli.

  Jarna; eikö ookkin pelottava,julma suorastaan.Ja oli vaan innoissaan :)

  Tytti; point taken :)

  VastaaPoista