perjantai 22. heinäkuuta 2011

Aurinkoista viikonloppua!


Mansikat pakkasessa,vielä jäi tilaa mustikoillekin,sienillekin jos sattuisi löytymään (appiukon pakkasesta todennäköisemmin kuin metsästä).Mansikkahilloa olisi kiva tehdä myös,pitää viikonloppuna katsastaa vieläkö mansikkaa saisi ja mihin hintaan.
Tänään mennään veljen perheen uutta kotia katsomaan,muuttivat aika lähelle meitä.Liisa jää isin kanssa kotiin,on rokotekuumeessa,siitä tuhkarokkorokotteesta varoittivat neuvolassa että nostaa kuumeen.Kiltisti otettiin rokotteet vaikka mietityttikin narkolepsiakohun ja haitta/hyötysuhteen punniskelun takia.
Vierailun jälkeen viedään Unton kanssa kirppikselle tavaraa,Milanon matkakassan täydentäminen työn alla.
Hauskaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Oi miten herkullisen näköistä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oih miten ihana musikantti teiltä löytyy;)

  VastaaPoista
 3. Musikantit on melko äänekkäitä.Liisa puhkuu nokkahuiluun ja Unto hakkaa rumpuja;emalikulhoja,kattiloita..Taustalla lastenlaulut.Titinalle hakkaa takaraivossa vielä iltaisin nukkumaan käydessä :)

  Mansikat on parhautta Henni!

  VastaaPoista
 4. Uskaltaisitko kertoa täällä minne kirppikselle viet tavaraa? Jos vaikka sattuisin sinne shoppailemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Sanna; tottakai,Eurokirppikselle Prisman viereen.Oon todennu sen kannattavimmaksi,lastentarvikekirppiksellä käy paljon vähemmän väkeä eikä muita varteenotettavia normikirppiksiä taida täällä olla.

  VastaaPoista
 6. Niin ja jos jäi kaupunki epäselväksi niin Sannalle tiedoksi että Lappeenrannan Eurokirppikselle siis..

  VastaaPoista
 7. Kiitos, samassa kaupungissa asustellaan. :) Trampoliinissa on harmillisen vähän myyjiä alkuinnostuksen jälkeen, joten asiakkaitakaan ei varmaan käy niin paljoa - eikä itänaapurikaan ole tainnut vielä löytää sinne.

  VastaaPoista