sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Sankaritar


Lillukka täytti tänään vuoden.Vauva on kasvanut pieneksi tytöksi,tytöntylleröksi,taaperoksi. joka kantaa pikku matkalaukkua virnistellen ja kävelee tanakat kintut tönkköinä.Hymyileväinen,hyväntuulinen,vaativainen ja vahvatahtoinen kulta.Kävelee,ärisee,kujertaa,narskuttaa hampaitaan,puree ja työntää kaiken pikkusilpun suuhunsa,hakee lelulaatikosta paloautoja joilla jyrää pitkin lattioita.Nukkuu yöt edelleen vieressä eikä ole luopumassa imetyksestä ihan helposti.Lehmänmaitokin maistuu jo,hedelmät menee pikkupaloina ja synttärikakkua olisi hamunnut enemmänkin mutta ruoassa kaikki kököt inhottaa.Veikka on parhautta ja tunne on molemminpuolinen.Joskin ärsyyntyvät toisiinsa kymmeniä kertoja tunnissa mutta aina Liisa huutaa aamulla ensimmäiseksi 'Eito':n myllimään sänkyyn.
Lahjaksi tein unipehmon automatkoilla tällä viikolla.En suunnitellut etukäteen,muotoutui matkan varrella ja näyttää etäisesti tutulta.Ei ollut tarkoituksellista plagiointia enkä keksi missä olisin vastaavan nähnyt mutta joistain lukemistani blogeista on varmaan jäänyt alitajuntaan haikuja.


Lähes kaikki kummit,mummit,tädit,sedät ja enot pääsivät tulemaan.Puolivuotias serkkutyttökin pääsi paikalle ja Liisa riehaantui täysin,yritti myllyttää mattomatoa ihan tosissaan,kerrankin kun vastus oli itseään pienempi.Intensiivinen juhlinta tainnutti sankarittaren ennen iltapuuroa,puolisen tuntia normaalia aikaisemmin.Siellä se pötköttää paksut,paljaat kintut ristissä,laamapaita päällä,takkutukka pörrössä.Nyt otan lasillisen kuohuvaa ja maistan kakkua,hyvää syntymäpäivää oma rakas taikinatyttö,Lillikkäpullukka pehmoinen!

14 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää vielä uudestaan täältäkin :)

  Ihanat juhlat ja erityisesti juhlittava. Olet kuohuvasi ansainnut! Mielettömät herkut, erityisesti täytekakku, munkit ja kuppikakut!

  VastaaPoista
 2. Onnea tuhannesti pikkuiselle Liisalle♥Ihana tyttö.
  Terkkuja Sannu

  VastaaPoista
 3. Oi oih, onnea ihanalle pikkunaiselle<3

  VastaaPoista
 4. Onnea ja ihanat nuo Helsinki kuvat

  VastaaPoista
 5. Oih, onnea ihanalle hyväntuulentuojalle!
  Johanna

  VastaaPoista
 6. Onnea pienelle suloisuudelle! :)

  -Poikien tyyliin Mia-

  VastaaPoista
 7. Onnea onnea ! ♥ Onko hän jo vuoden ! Voi , kuinka aika menee ... ihana söpöstys hän kyllä on :)

  VastaaPoista
 8. Hauskaa ja lähes liikuttavaa tuo tekstisi! Ihanuutta!

  /m

  VastaaPoista
 9. Miten ihana synttäripöytä teillä on ollut! Onnea somalle tytölle!

  VastaaPoista
 10. Lämpöisin onnentoivotus suloiselle tummatukalle ja ihanalle äidilleen♥

  VastaaPoista
 11. Lämmin kiitos kaikille onnitteluista!Ensimmäisen ikävuoden täyttymisen kunniaksi koetan vierottaa Liisaa imetyksestä,neiti on vahvasti eri mieltä..

  VastaaPoista
 12. Myöhästyneet onnittelut Liisukalle toivotteleepi ainon majan väki

  VastaaPoista
 13. ihana liisa!paljon onnea pikku typylle :)

  VastaaPoista