torstai 9. kesäkuuta 2011

Helsinki


Korkeasaari nähty.Perinteinen nalletikkari syöty ja kaksi pehmopapukaijaa ostettu,ensimmäinen ehti hävitä.Jäätelöitä enemmän kuin pojalla ikävuosia.Isin harteilta näki hyvin koko Helsingin.Tai sen mitä vuorokauden visiitillä ehdittiin kiertää.


Matkat meni äitini ilmastoidulla autolla hyvin,lapset jaksoivat pahemmin valittamatta istua.Yö mummolassa oli ihan kamala,kukaan ei tainnut nukkua.Unto putosi sängystä ja Liisa kieri edestakaisin ja sekoili.Kolmesta vaille seitsemään nukuttiin,en olisi toista lomapäivää enää jaksanutkaan.Taisi olla Untollekin ihan riitävä annos aktiviteettia,heittelehtii nyt tuolla sängyssään levottomana vaikka yleensä nukkuu kuin tukki.Liisalla meni reissu rattaissa ja turvaistuimessa mutta yllätäävän hyvin viihtyi.Vähän tissiä Vispilässä niin elämä taas hymyili hetken.Nyt odottaa synttärileipomiset,siivous,pyykkivuori ja Liisan synttärilahjan viimeistely.Itsetehtyä laitan pakettiin,suuria tarpeita kun ei ole eikä vielä niitä toiveitakaan.Pesukone hajosi ja miehellä huominen menee työpaikan kesäjuhlissa.Taidetaan mennä huomenna rannalle ja tiivistää hommat lauantaihin.
Voi kun pääsisi yksin/kaksin Helsinkiin vielä tänä kesänä,tuli haikea olo pikavisiitillä,olisi niin monta paikkaa joissa haluaisin käydä.

7 kommenttia:

 1. Oi ihana reissu ollut teillä.Kivat kuvat oot saanu napsittuu.Lapset voivat nukkua vieraassa paikassa joskus hiukan levottomasti.Meillä ne nukkuu kotonakin.Ei oo mitään eroo missä nukkuu.
  Tuntuu et aina joku valvottaa.Lyyti kuitenkin eniten.Meidän pitäis kanssa lähteä korkkikseen käymään.Mulle tulee vaan aina paha mieli kun käyn siellä.Ei varmaan muilla.Kuitenkin plussaa et johki pääsee suht edullisesti.
  Terkkuja Sannu joka ei pääsee kommentoimaan omilla tunnuksilla.Mikä täs oikee mättää???!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat. Näittekö Korkeasaaressa paljon eläimiä? Me käytiin viime su ja iso osa oli piilossa, isoista kissoista nähtiin vaan stressaantunut leopardi joka meni kehää pitkin häkin etureunaa :( Tuli vähän paha mieli siitä.

  Kesä Helsinki on niin kaunis, ei ihmekään että haikeus iskee. Toivottavasti pääset(te) uudelleen vielä tänä kesänä!

  VastaaPoista
 3. Haikeus iski täälläkin.

  Olitko tänään pe Trampoliinissa? Minä kun en sinua kasvoista tuon pienen kuvan perusteella välttämättä tunnistaisi, mutta Liisukan näköinen miniMirkku oli ainakin reporankana:D

  VastaaPoista
 4. Sannu ja Laura; miulla tuli myös vähän ahdistunut olo Korkeasaaressa.Eläintarhoilla on varmasti paikkansa uhanalaisten lajien suojelussa ja lajin säilyttämisessä mutta eihän ne eläimet siitä häkistä nauti..Vähän kakspiippunen juttu viedä lapsia tuonne,toisaalta omat Korkeasaarimuistot lapsuudesta on kaikki hyviä,eväitä rantakalliolla ym. ja olisi kiva että omatkin lapset saisi kokea sen mutta toisaalta kylmää koko touhu,ylihintaista tikkaria,pehmolelua ja pehmistä (3,50e pehmiksestä!) ja sokeripöllyssä painelevia hikisiä lapsia,stressaantuneita eläimiä pleksin takana.Ehkä ensi kesänä Linnanmäelle :)

  RuusuLiisa; oltiin!Voi kun olisit nykäissyt hihasta,Unto katsoi Alvin ja pikkuoravia,Liisa koomasi rattaissa ja pengoin ihan huippuja lastenvaatelöytöjä.En oo taas yhtään katsellu ympärilleni,muistan just ehkä hätäisesti naisen jonka pöydästä ostin Liisalle puvun ym. ja puhuin pari sanaa ja tiedostin että siellä muitakin taisi käydä mutten ole nenääni nostanu vaatekasoista..

  VastaaPoista
 5. Hihii..no ens kerralla. Tosin miekin tajusin vasta autossa matkalla kotiin, et hetkonen..olipas tutun näköinen pikkuneiti. Kuumuus sulattaa aivot vissiin. Toivottavasti löysit munkin pöydästä jotain :DDD

  VastaaPoista
 6. Poitsu oli pienempänä juuri sellainen, että jos oli liikaa stimulaatiota päivässä, nukkui levottomasti vaikka yleensä on todella hyvä nukkumaan. Toista maata kuin Nöpö, joka nukkuu huonosti myös kotona.

  Itse tykkään kesä-Helsingistä valtavasti, toivottavasti pääset/te vielä uudelleen tänä kesänä.

  Muuten itse meinasin pyörtyä, kun ihan tavan uimarannallakin yksi pallo jäätelöä maksaa 3,20e!!!

  VastaaPoista
 7. RuusuLiisa;kolutaan niin samoja paikkoja tällä kylällä että väkisinkin joskus törmätään :)

  Jarna: tuntuu absurdilta maksaa jääteöpallosta saman verran kuin paketista luomunaudanjauhelihaa..

  VastaaPoista