perjantai 13. toukokuuta 2011

Vanhempainvapaa


Bloggeri temppuili eilen ja hävitti tekstin,pikakertauksena kertaalleen kirjoitettu.
Unto oli kaksi yötä mummolassa lomailemassa.Pyöräilivät,rymysivät taikametsässä,pelloilla,vesikirppuojassa,purolla,kävivät kirjastossa..Niin oli nauttinut ettei ollut malttanut päiväunia nukkua.Unto on ulkopoika,mitä enemmän raitista ilmaa sitä vähemmän natinaa.Aamulla puhelimessa sanoi ettei halua vielä kotiin mutta kun kuuli Liisan parkaisut puhelun taustalta niin meinasi päästä itku kun tulikin yht'äkkiä niin kiire kotiin.Jälleennäkeminen oli äänekäs ja riemukas,Liisakin oli kuin lentoon lähdössä ja Unto ei meinannut saada 'pehmoten tikkon' puristelusta tarpeekseen.Liisa etsi nämä pari päivää Untoa etenkin aamuisin.'Eito,Eito',konttaili Unton sängyn viereen ja katsoi vakavana tyhjää sänkyä.Vaikka kyllä nauttikin jakamattomasta tuplahuomiosta.Ja me vanhemmat,no ohjelmoitiin kaikki rästihommat 'lomalle'.Mutta paljon saatiin aikaiseksi tarpeellista ja kirppiksiäkin ehdin kiertää,tuloksellisesti,siitä lisää myuöhemmin.Kaikki kotona ja rauha maassa iltasella,hyvää viikonloppua itse kullekin.6 kommenttia:

 1. Ne on,pulleat.Pieni jalkapohja jolla ei ole vielä juurikaan otettu askelia on niin hauskan pyöreä ja sileä.Ja useimmiten vähän nahkea :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pikkuväki. Niin on aitoa tuo tunteminen, ilo ja ikävä.
  Suloinen Liisa, aivan kuin tutkimusmatkalla ihmemaassa :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen pikku tallustelija♥Pistääkö Liisa muuten paljon suuhun kaikkea?Meillä Sulo on vieläkin sellanen et laittaa kaik suuhun.Onni ei koskaan pienenä vauvana/taaperona syönyt mitään ylimääräisiä.
  Meillä Onni on sellanen lapsi et tarvitsee jokapäivä ulkoilua muuten "hyppii seinille".Sillä on niin sairaasti ylimääräistä energiaa.Toi sisarusrakkaus on kyllä niin ihanaa katseltavaa.Onni ja Sulo kun on 10 minuuttia erossa.Halaavat kun näkevät ja kertovat kuin ikävä on ollut.Jotenkin hassua.
  Tuu näyttää mitä löysit kirpuilta.

  VastaaPoista
 4. On ne niin suloisia, ja toisilleen tärkeitä.. Sisarrakkaus on jotain niin ainutlaatusta ja korvaamatonta.. Ihmiselon pisin ihmissuhdekin on yleensä sisarusten välinen.

  Tuossa "naamakuvassa" näkee että Liisalla on paljon samoja kasvonpiirteitä kuin Untolla! Silmät, nenä ja jotenkin toi koko ilme.. Ihana!

  Hyvää viikonloppua teillekin :)

  VastaaPoista
 5. Liisa työntää kaiken suuhunsa.Lemppareita kengänpohjat ja ruokapöydän alta löytyvät herkkupalat.Ulkona imuroi kiviä,kuivia lehtiä,ruohoa suuhunsa koko ajan.Hiukan rasittava kehitysvaihe mutta pitäähän se maailma nuolla tutuksi.

  Milla; oon vasta nyt alkanut nähdä lapsissa samaa vaikka moni on sanonut jo ihan vauvasta asti.

  Viikonloppu oli kiva,jos jaksais kaivella kameran esiin ja pöyhiä kirppislöytöjä vielä illalla..

  VastaaPoista