lauantai 7. toukokuuta 2011

Äidin päiviä

Hyviä päiviä,kiireisiä päiviä,raivostuttavia päiviä,päiviä täynnä jännitystä ja uutta ja sitä samaa vanhaa.Olisi monta juttua näytettävänä ja kerrottavana mutta nyt en vaan pysty keskittymään.En ole viikkoon juuri kameraan koskenut,kunhan saan sen taas aktivoitua käyttöön niin aktivoidun bloginkin suhteen.

Tänään oli sellainen raivostuttava päivä.Lapset natisee,ei tottele,ei mitään päämäärää,suuntaa päivässä.Mutta iltaan asti päästiin,ruoka tehtiin,ulkoiltiin,leikattiin Unton hiukset ja siivottiin lelutkin lattioilta illalla vaikka teki mieli vaan kahlata väylä lastenhuoneen ovelta sänkyjen luo.Nyt harmittaa että joka asiaan puutuin,ärsyynnyin ja natkutin.Ihania nuo nukkuvat,Unto kippurassa kolmevuotiaan hento niska paljaana parturoinnin jäljiltä ja Liisa mytyssä,molemmat potkineet peitot pois.

Huomisesta tulee hyvä päivä,äitienpäivä.Unto askarteli kerhossa lahjan ja antoi sen jo eilen,pari päivää jaksoi jemmata pakettia milloin mihinkin ja kertoi jo heti kerhon jälkeen että hänelläpä onkin salaisuus ja se salaisuus on arvoitus ja se on tiskirätti.Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille,isoisoäideille ja äideiksi tuleville!

7 kommenttia:

 1. Ihana Liisa ja Unto, soma rätti. :) Heh!

  Kiva toi sun uusi otsake kuva, söpöt punaset kenkulit!!

  VastaaPoista
 2. Sä olet tosi nätti:)Meilläkin Onni kissapistoksissa monta päivää.Sanoo koko ajan Sulolle ethän kerro äidille salaisuutta:)
  Niillä on joku laulu äidille minkä ovat opetelleet päikyssä.Kuulen sen sitten huomenna.Ja jotain kortteja tehneet.Onni sanoi:Äiti sä et tiedäkkään missä ne kortit nyt on?:)
  Meillä on Sulolla 3vee uhma.Sen kans saa ottaa jokapäivä yhteen milloin mistäkin asiasta.Nukkumaan ei suostu ollenkaan.Kamalalla tappelulla menee petiin.Kai se jossain vaiheessa ohi menee..

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, iloista äitienpäivää! =)

  VastaaPoista
 4. Samoin sinne naapuriin :)
  Onneksi täällä vaihdellaan kuulumisia, kun nenäkkäin ei tunnu ehtivän. Kohta meidän perheestä suurin osa jää lomalle, niin eiköhän se siitä taas vilkastu!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos teille kaikille!Äitienpäivä oli ihana,toivottavasti teilläkin!

  VastaaPoista
 6. Onpa sinulla ihana uusi banderi ja muutenkin niin elämän makuisia tunnelmia täällä!Halit ja hyvää toukokuun jatkoa monin lämpöisin ajatuksin

  VastaaPoista
 7. Samankaltaisten ongelmien kanssa painitaan täälläkin, ei ole äitiys helppo laji! :) Terveisin uusi lukija Sanna.

  VastaaPoista