perjantai 4. maaliskuuta 2011

..


Valo lisääntyy ja aktiivisuus myös.Ollaan oltu liikekannalla viikko,pari jo eikä kamerakaan ole ollut mukana,siitä hiljaisuus tällä rintamalla.Ja flunssailusta joka vähitellen helpottaa.Kotona puuhattu myös,vaihdettiin lastenhuoneen ja makuuhuoneen paikkoja.Saatiin vihdoin kirjahylly josta tosin vielä puuttuu hyllyt mutta paikoillaan se jo on ja kirjojakin sisällä.Liisan uusi (vanha) ison tytön sänky saatiin myös perille ja vaikkei varmaan puoleen vuoteen vielä käyttöön tulekaan niin paikallaan on sekin jo.


Unto on innoissaan uudesta huoneestaan,itseäni makuuhuoneen järjestelyt vielä mietityttää.Tavarat etsiytyvät paikoilleen vähitellen.Melkein kuin uusi koti vaikkei uutta ole muuta kuin edellä mainitut.Isompaa puutosta ei taida muuta ollakaan.Ikuisuusetsinnässä on kaappi lastenhuoneeseen ja joskus sitten makuuhuoneeseenkin vaatekaapiksi mutta niille ei olisi paikkaakaan nyt.Sohva palvelee vielä,pikkulapsivuosien jälkeen voi sitten harkita uuden ostoa.Vaikka haluaisin mielummin antiikkisen kuin uuden.Ai niin,vanha jalkalamppu olohuoneeseen,se tarvittaisiin.Ikean jalka on vino ja hutera ja ihana varjostin siihen turhan painava.Pari kattovalaisinta voisin vaihtaa myös.Sitten joskus.Ja patjat.Miten sitä listaa tulikin vaikkei mitään tarpeita pitänyt olla.Eipä mitään akuuttia kuitenkaan,lähivuosien projekteja,syitä luuhata kirpputoreilla.

12 kommenttia:

  1. Oi miten hieno sänky Liisalle ja noi tyynyt ja peitto sängyn päällä.Mä en koskaan kaikille lasten tavaroille heti löydä paikkaa lojuu sitten vaikka lattialla siihen asti kunnes tulee joku inspis.Kaikkee vaan kun ei saa heti varsinkaan äippärahoilla tai kodinhoidon tuella.Mua harmittaa kun meillä ei ole täällä keskustassa kunnon kirppareita.Tykkäisin käydä vaikka joka viikko.Mulla on nyt varmaan viis viikkoa ollut kirppari pöytä.Aika kivasti menny tavaraa.Lähinnä oon myynyt poikien pieneksi menneitä vaatteita pois kun ei ole tilaa säilöä.Eikä ole enää lisää lapsia tulossa.Kauhee homma pestä ja silitellä vaatteet myynti kuntoon.Mä olen huomannut että kaikki sisustuskrääsä menee nyt kun keväällä kaikilla tulee halu laittaa kotia kuntoon.
    Voi vitsit noi Unton kuvat on hauskoja olen niitä monesti katsellut:):) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin niin samat mietteet, ikuisuushaaveita riittää varsinkin lasten huoneisiin. Ne ovat ihan liian väliaikaishuonekaluilla kalustettu.Tuo Liisan sänky on aivan ihana:) Meillä isot pojat eivät niin kaipaa sisustuskuvioita huoneisiinsa, mutta ilahtuvat toki, jos jotain tapahtuu. Mami keskityy siis keskikerroksen sisustuksiin;)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana sänky ja suloiset tekstiilit. Mistä löydätkään aina noin kivoja! Yritän kirppareilla aina tutkia tarkkaan kaikki kodintekstiilit, mutta aika harvoin löytyy kivoja. Jonkun verran kankaita, jotka odottelevat edelleen ompelijaansa. Pitäisi kierrellä vielä useammin! Meillä tytöt (tai ainakin esikoinen) kaipaisi jo kovasti omaa sänkyä, alkaa olla ahdasta siskonpedissä. Olohuoneeseeen hakusessa lattiavalaisin ollut jo pitkään, voisi jo pikkuhiljaa löytyä ;)

    VastaaPoista
  4. Ihanalta näyttää uudessakin lastenhuoneessa:)

    VastaaPoista
  5. Ikuisuushaaveita,suunnitelmia pitää olla.Kirjahyllyä ehdittiin etsiä pari vuotta kunnes löytyi mieluinen,oltiin ilman siihen asti,tyhjä paikka olohuoneessa,kirjat laatikoissa varastossa.En kestäisi väliaikaisratkaisuja kuitenkaan silmissäni.. Liisan sängyn löysi miun täti.Tekstiilit on kirppiksiltä pikkuhiljaa tarttuneet mukaan.Paitsi pienempi pyöreä tyyny,siinä on reunat silkkitopista ja keskustan kangas hameen liian pitkästä helmasta.Toppi ja hame kirppiksiltä,samoin sisätyyny :)

    Kirsikka; siskonpeti kuulostaa suloiselta!Ja jalkalamppu taitaa aika monen ostoslistalla olla,liekö niitä sen takia ei ikinä tulekaan vastaan..

    Sannu;miullakin oli just pöytä kirppiksellä,viikoksi vaan mut kämmivät tuplavarauksen pöytääni ja jouduin hakemaan tavarat neljäntenä päivänä pois ja vien nyt ens viikolla samat kamat uudelleen..Vähän inspis hiipui mut eipähän tarvitse maksaa pöytävuokraa.Kotiäitiä pienikin säästö ilahduttaa,ostan sillä kolmella kympillä jotain kivaa kotiin.Eli lapsille,niinhän se aina menee :) Kirppiksillä käyn viikottain,harmi ettei teillä oo lähellä.Jotenkin oon luulluu että asutte ihan kaupunkimiljöössä,ehkä se alakerran kukkakauppa on vaikuttanu mielikuvaan.

    VastaaPoista
  6. Peurankello; odotan kans jännityksellä milloin Unto kehittää oman tahdon huoneensa ja vaatteidensa,harrastuksien,kaiken suhteen.Vielä on helppo toteuttaa itseään mutta parin vuoden päästä voi olla jo omiakin mielipiteitä kukallisesta päiväpeitosta,vaikkakin sinisestä.

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanasta paketista, joka tuli eilen! Sopivia ja ihania:)

    VastaaPoista
  8. Sunna; kiva kun tykkäsit,lähettäminen venyi kuten arvelinkin :)En ikinä ole ajoissa,harvoin myöhästyn mistään mutta saavun aina paikalle läkähtyneenä,märät hiukset pipon alle sullottuina tai ripsivärit autossa laitettuna.Neuvolaan juoksen aina vauva kainalossa parkkipaikalta ja riisun ulkovaatteita jo hississä :) Paha tapa mutten taida tuosta parantua.

    VastaaPoista
  9. Voi ihanuus mikä sänky ! Aivan liian suloinen ollakseen tottakaan !!
    Täällä on aina kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
  10. Oijoi, on kyllä aika suloinen sänky!

    Aina välillä tänne tieni löydän, kivoja juttuja ja kuvia! Todella todella suloisia ovat myös lapsosesi :)

    Taidan klikkailla itseni lukijaksi, jos soppii!

    VastaaPoista
  11. Milla,kiva kun löydät katseltavaa ja kiitos,onhan ne omat maailman suloisimpia.

    VastaaPoista