torstai 10. maaliskuuta 2011

Valoa kohti


Liisa sairastui viime pe-la yönä,tänään ensimmäinen kuumeeton päivä ja vielä yskii ja turskuaa.Perjantaina myös kaatui ja on tämän viikon ollut kohtuullisen reppana silmänalus tummuneena,nenä vuotaen ja tukka takussa.Nukkunut vatsan päällä ja siirtyi vajaaksi viikoksi täysimetykselle,ei kelvannut edes suuret herkkunsa puuro,banaani ja päärynä.Vararavintoa onneksi on sen verran ettei neito näytä juurikaan kärsineen nestepaastosta.


Tämän vuoksi hiljaiseloa vietetty tämä viikko blogin puolella.Kunhan univelat kuittaantuu niin napsin kuvia ja saatan saada sanojakin järkevästi peräjälkeen.Huoneiden vaihdon jäljiltä on teippijälkiä seinissä,nauloja väärissä paikoissa,makuuhuoneen ikkunoiden välissä edelleen Unton iloksi joulunaikaan viritetty tonttu ja sammalta sekä puolikkaita lumihiutaleita ja teippiä,pikkutavarakin seilaa vielä paikkaansa hakien.Jospa viikonlopun aikana jaksaisin paneutua tuohon loppusilaukseen.
Jotain onnistunuttakin tällä viikolla; herneenversot nousee kohisten.Itujakin on naposteltu jo yksi lasipurkillinen ja toinen satsi on tulossa.Vähitellen valoa kohti.

4 kommenttia:

 1. Voi kulta Liisaa ku toinen on söpö. Paranemisia pikkuiselle Liisalle!! Täällä kans yhtä sun toista haaveria ollu tällä viikolla, joku tippunu sohvalta päälleen lattialle jne. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi! Toivottavasti pikkuinen parantuisi nopeasti!Mä aloitin Lyytille jo soseita syöttämään kun oma maito ei enää riitä.Saas nähdä kuinka vatsa kestää.Nyt on ollut taas vatsanpuruja monta iltaa.Onnex ens viikolla on 4kk lääkäri.Mä en ole kans tällä viikolla saanu mitään aikaseks.Tuntuu et kaikki aika menee ihan johki muuhun.
  Muistan kun äiti kasvatti itse jotain ituja kasari aikaan mä tykkäsin niistä lapsena:)
  Täällä on kauhee ilma.Ei siis mitään kevät fiilistä tänään.

  VastaaPoista
 3. Voi pientä! Toivotaan että teillä olis nyt sitten "kuitattu" kaikki sairastelut tältä keväältä..
  Herneenversoja on suunniteltu täälläkin kuukauden päivät, toteutus uupuu..

  Aurinkoista vkonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu; kiitos,toivottavasti teilläkin sohvasukeltajat välttyvät lisäkolhuilta :)

  Sannu; Liisa alkoi vetelemään soseita puolivuotiaana eikä vieläkään mene kuin ihan sileitä,sihtikurkku ilmaisee varsin selvästi että kökköjä on turha tarjoilla.Toivottavasti Lyydia tottuu kiinteisiin kipuilematta,meillä meni aika iisisti.Ja hei iduista,sinimailasen siemeniä purkkiin,huuhtelua pari kertaa päivässä ja 3-4 päivässä on iso purkillinen ituja.Hyviä leivällä tai salaatissa ja Untollekin saa sujautettua kun soseuttaa smoothien sekaan aamuisin.

  Milla; herneenversot on ituihin nähden kyllä hitaita mutta on ne hyviäkin,kuulemma toisenkin kertaa jaksavat kasvaa kun jättää sentin verran vartta 'sadonkorjuussa'.Kokeilin mullan lisäksi talouspaperilla kasvatusta,ihan uteliaisuudesta ja kyllä ne siinäkin kasvaa,hitusen hitaammin vaan.

  VastaaPoista