tiistai 18. tammikuuta 2011

Pienen palomiehen tykötarpeet


Lisää kuvia paloasemasta,siitä muutama kyseli.Pukki toi,tilasin leluesittelystä syksyllä.Merkki on Pintoy,löytynee googlaamalla.Unto tykkää ja äitikin muuten mutta tilaa tuo vie aika lailla.Laadukkaan oloinen,paksua puuta ja helposti yhdisteltäviä,kestävän oloisia osia.Käytiin alkutalvesta paikallisen vpk:n avoimien ovien päivässä ja siitä viimeistään palomiesjutut lähti.Hälytysajoneuvot on kova juttu,Fröbelin palikoiden piipaa-laulu paras laulu ja nukkumaan menee palomies- tai poliisiyöpuvussa jotka alkaa olla jo aika kikkanoita.

9 kommenttia:

 1. Voi niitä meijän palomiehiä :)

  "Paperikassi-kypärä on muuten siitäkin hyvä että ne kahvat saa korvien ympärille kiinni, vaikkakin siskon luistelukypärä on punainen ja varastan sen aina kun voin. Terveisin: Paavo"

  VastaaPoista
 2. Näyttää selvästikin "ikuisuuslelulta" ts. sillä leikkivät vielä poikasi pojatkin. Tuollaisia leluja on kiva hankkia, kun eivät ole heti Tapaninpäivänä rikki.

  VastaaPoista
 3. Mulla kiinnittyi huomio noihin paperilamppuihin :) kivoja. Mukavan näköiset verhotkin.
  Lastenhuoneessa näkyy paljon hyviä leluja. Tuollaisia hankkisin omillenikin. T.Päiväkodin täti :)

  VastaaPoista
 4. Tytti; Unto on pyörinyt muutaman päivän vanha sininen aikuisten kiekkokypärä päässään kotona,sählypallo ja maila käytössä muttei vielä suurempia tuhoja.Ulkona oma luistelukypärä ja muuten samat välineet..Huomenna pääsee sitten jäällekin isin kanssa kun myö tytöt jäädään siivoamaan :)

  Sirkku; nimenomaan!Mieluiten karsisin kaiken muovikrääsän pois.Kirjoja,pelejä,kestäviä leluja.Meillä on omia vanhoja lelujamme käytössä,mm. puisia pikku taloja joita Unto käyttää junaradalla leikkiessään.Taitavat olla joko isäni tai isänisäni lapsuudesta :)

  VastaaPoista
 5. Voi jehna, se on upee! Meijän poika olis tuosta myös haltioissaan, ihan vpk:n miehiä kun on! Tai no, isi on oikeestikin, ja paloasemalla on rampattu vauvasta asti. Enää 4-5 vuotta, niin Oskari pääsee oikeestikin nuoriso-osastoon :) Aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla että päiväkodin tätikin tykkää.Niinhän se on että päiväkotiin hommataan kestäviä,pestäviä ja kehittäviä leluja,sitä koitan kotonakin noudattaa :)

  Teija; vpk:lla kun käytiin niin siellä oli just pikku palomiesten sammutusnäytös ja mietin noinkohan Untokin joskus innostuu.Tosin voi olla että poliisiksi päätyy helpommin,lähipiirissä on viisi :)

  VastaaPoista
 7. Hieno on asema! Meidän tyttö olisi varmaan kateellinen. Yritin etsiä joululahjaksi nukkekotia/muumitaloa/huvikumpua tai jotain sellaista mutta ei löytynyt..tai pari löytyi mutta aivan poskettoman hintaisia. Harmittaa kovasti,että äiti on mennyt heittämään minun vanhan nukketaloni pois..muistan että se oli ruma,mutta ehkä siitä olisi voinut saada kivan:)

  Selailin taaksepäin vanhoja juttuja ja repesin tyttösi kuvalle,missä hän on saparot päässä ja varsinkin sille kuvatekstille! Ihana! Kunnon kakkiainen:)

  Ja oli myös kiva huomata,että muillakin on huonoja päiviä,kun kerroit siitä omastasi taannoin..siis eihän se tietenkään ole kivaa,mutta kun aina tuolloin luulee olevansa ainoa äiti joka huutaa ja menettää hermonsa - niin oli siis kiva huomata että ei ole ainoa. Sekavaa! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas hieno "nukkekoti"! Varmasti poika viihtyy tuon parissa. Ja vaikuttaa tosi kestävältä. Huomasin minäkin juuri äsken, että poika on venähtänyt pituutta hetkessä ja kaikki yöpuvut alkavat olla pieniä. Huoh. Miksi ne kasvavat niin nopeasti? Ja onneksi ne kasvavat, on ajatus toisinaan vähän huonompana hetkenä. ;)

  VastaaPoista
 9. Mä uskon todella että meidän Sulo tykkää tosta ihan hirveestí.Laitoin tilaukseen:)Näin eilen stockalla helsingissä oli tarjouksessa noi paloautot sikahalvalla.

  VastaaPoista