maanantai 17. tammikuuta 2011

Lastenhuone


Tekstin tuottaminen takkuaa,viikonloppuna kirjoittamani hävisi.Liisa sylissäni sähelsin illalla koneella ja painoin jotain 'tuhoa'-nappia eikä jäljelle jäänyt kuin a.
Kuvat lastenhuoneesta.'Muhinurkan' tilalle tulee Liisan uusi violetti sänky kunhan keksin kuinka saan sen kuljetettua.Löysin rautaisen vanhan pinnasängyn (täti löysi,kiitos M!) josta on laidat jääneet matkan varrelle.Laidat on siis olleet irroitettavat joten laskeskelin että sänkyyn on tarkoitus mahtua vielä pinnasänkyiän jälkeenkin.Liisa saa siirtyä siihen heti kun osaa itse sinne kiivetä ja sieltä laskeutua,siihen asti saa olla lastenhuoneen sohvana ja köllöttelypaikkana.Suunnittelen jo erivärisiä,kukallisia ohuita patjoja päällekkäin.Ja herne sinne alle..





10 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä kuvia! Mä sain nyt inspiraation, ja sanoin pojalle, että tänään siivotaan ja järjestellään sun huone! (Sairaspäivää vietellään, vähän lämpöä vaan.)

    Sänky kuulostaa just kivalle!

    VastaaPoista
  2. Sänky kuulostaa kivalta :) Kauniita kuvia.
    Me vietiin neitokaisen mielisairaalasänky autotalliin odottelemaan nukkujan kasvamista -tähän asti palveli pehmolelujen lepopaikkana. Sängyssä on sen verran korkeat jalat ettei neitokainen vielä pääse itse kiipeämään.

    Onko nuo sydänverhot ne 'miljoonasydämet' vai mikä Onni se olikaan nimeltään? Meiltä löytyy samanlaiset keltaisena; taidan vaihtaa ne neitokaisen huoneeseen.

    Mukavaa alkanutta viikkoa koko poppoolle :)

    VastaaPoista
  3. Kiva että sulla on apulaisia jotka tekee löytöjä :)

    Ja anteeks, mutta repesin, tuo jäljelle jäänyt pelkka a, voin kuvitella miltä se on tuntunut :D

    VastaaPoista
  4. Hi!
    You are one of the winners in my new years give away.
    Please send me your adress to cherryblossomgirl79@gmail.com
    Have a lovely day! :)

    VastaaPoista
  5. Uusi sänky kuulostaa hyvältä. Teillä on sitten kivan näköinen lastenhuone.

    VastaaPoista
  6. Heissan, tulin vastavierailulle ja tutkin arkistojasi. Ajattelin vain tervehtiä :-)

    Ja samaa mieltä kuin muutkin, uusi sänky on varmasti hieno ! Kuvia odotellessa :-)

    VastaaPoista
  7. Teija; kuvat on otettu tänään ja siivouspäivä on huomenna,välttelin kameran kanssa vain pölypalleroesiintymät.
    RuusuLiisa; ne sairaalasängyt onkin tosi korkeat,ainakin meillä oli.Haaveilin että ne olis voinut säästää lapsille muttei yksinkertaisesti ole tilaa säilöä niitä missään.Verhot on kahtia halkaistu pussilakana kirppikseltä,en tiedä kuosin nimeä mutta samat punaisena meillä on ollu lapsina ja ne oli jo silloin vanhat.
    Tytti; pe nähdään :)
    Cherry Blossom Girl; lucky me!Thank you so much!
    Kirsikka; Kiitos!Pistän kuvia kunhan sänky joskus saapuu.
    Petriina;kiva kun tulit käymään,olen laiskanlainen kommentoimaan mutta just kävin lukaisemassa lukutuokiostasi :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia! Saanko udella, että mistä nuo kiva palomiehet on peräisin? Meillä on muutama Palomies Sami-fani, jotka saattaisivat tuollaisista ilahtua :)

    VastaaPoista
  9. Palomiehet on ostettu paloaseman ja paloauton mukana,tilattu avoimen päiväkodin leluesittelystä.Jollen ihan väärin muista niin olisko merkki Pintoy,varmaan netistäkin löytyy.Kaikki piti ostaa erikseen,se asema,auto ja ukot tarvikkeineen.Asemaan kuului huonekaluja mukaan.Ja kaikki on puuta ja vaikuttaisi ihan hyvin tehdyltä,vahvalta.Oli Unton joululahja jota mietin jo viime jouluksi ja nyt sitten sain tilattua.Ollut mieluinen.Ukot voi liukua putkea pitkin 2krs aseman alakertaan ja niitä saa väänneltyä eri asentoihin,mukana oli vesiletkua,vaahtosammutin,savusukellusvälineitä,radiopuhelimet ainakin :) Suosittelen!Helkutin iso vaan se asema..Laitan vaikka kuvia,oon niin innoissani siitä itse,kerrankin jaksan leikkiä autoaiheisia leikkejä :)

    VastaaPoista
  10. Moikka! Paljon Untolla huoneessa kaikkea kivaa! Toi retro salkku tossa hyllyllä tosi magee!Tää sun postaus tuli kuin tilauksesta kun me ostettiin Sulolle viime helmikuussa synttärilahjaks se pintoy:n iso paloauto ja sit noi samat ukkelit.Sillä on leikitty ihan hirveesti.Nyt just eilen mietin et mitä voitais ostaa sille kun just joulu ollu jne.Mä kun en hirveesti suosi tota muovisälää.Eilen sattumalta näin netissä sen paloaseman. Ja mietin heti et se olis tosi kiva. Ja nyt tossa ylempanä kerroitkin siitä samasta.
    Vilkutukset Untolle ja Liisalle:)

    VastaaPoista