lauantai 18. joulukuuta 2010

Isoja iloja

Mies sai toimen,vakituisen työsuhteen toisin sanoen.Tätä on odotettu ja toivottu.Olen ylpeä hänestä.

Pienempiä,ihan isoja iloja nämäkin


joulukuusen haku lasten kanssa,kävellen,välillä liukurilla lumipenkoissa laskien


kuusen koristelu Unton kanssa


Unton riemu,levottomuus,vakavuus tonttuasioiden edessä
Melukylän joulu,kirjasta ja dvd:ltä
Liisan tyytyväisyys,lattialla meuhkaaminen,kahden hampaan hymy ja lähes konttausasento
kuusi koristeineen tuoksumassa olohuoneessa
juuri auenneet hyasintit keittiössä
kaikki joululahjat valmiina
tähti Unton ikkunassa
paketointisuunnitelmat illalle
joulumusiikki,jonka ystävältä sain (kiitos Tytti,kovasti on soitettu!)
omenakanelipiirakan rippeet
oman papan maalaus lapsuudesta.Pappa maalasi jouluisin leivosrasioiden kansiin tonttuja,kuusia,paketteja ja pieniä pirttejä,lumisia maisemia.Onneksi niitä on muutama säästetty,samoin kuin maalaamiaan ja piirtämiään pakettikortteja.Leivosrasiat oli aina täytetty mummin leivonnaisilla,niillä edelleen meitä hemmotellaan mutta pappa ei ole ollut maalaamassa enää useaan vuoteen.

Pää käy vielä läpi joulusuunnitelmia,puuttuuko jotain,pitikö jotain vielä tehdä.Alan kuitenkin rauhoittua nauttimaan joulunajasta,stressaantunut en ole ollut hetkeäkään.Aika vähillä järjestelyillä selvitään joulusta,kiitos mummojen,jotka kestitsevät meitä joulunpyhät.Isompi siivous vajaa viikko sitten,kuusen haku,lahjat toki lähipiirille mutta niitäkin olen hamstrannut jo monta kuukautta niin ei tarvinnut ostoshysteriakaaokseen lähteä ollenkaan.Sain rauhassa miettiä jokaiselle jotain mieluista,inhoan lahjojen ostamista kiireessä,en osaa ostaa ajatuksella jos joudun kaupassa vasta valikoiman nähtyäni keksimään mitä kellekin annan.Leivottu ollaan pitkin joulukuuta eikä mitään ole säästetty itse jouluksi.Pääasiassa siksi että ollaan joulu mummoloissa mutta myös siksi ettei kukaan jaksa aattona kaiken yltäkylläisyyden keskellä kiinnostua pipareista ja tortuista,niistä saa enemmän irti joulunalusaikana kun ne vielä on arjesta poikkeavia herkkuja.

Nyt kasaan lahjat kuusen viereen olohuoneeseen,laitan joulumusiikit soimaan ja alan paketoimaan.

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea miehesi toimen johdosta koko perheelle :)

  Ja joo kyllä..onneksi sitä osaa joskus olla kaukaa viisas ja hommata lahjat ajoissa. Käytiin tänään isoKrissessä ja siel oli niin paljon populaa että lähdettiin tosi liukkaasti pois :D

  Tuleeko teillä käymään pukki?

  Mukavia joulunaluspäiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä meille pukki tulee.Unto ilmoitti kirjeessään pukille että voi tulla kyläilemään 'mummolaan,mummolantielle,tinne on yhdekkän matkaa'.JOttei vahingossa tuo paketteja meille kotiin,tämä hiukan huoletti.
  Mukavaa joulunodotusta RuusuLiisan perheeseen myös!

  Enkä enää jaksa paketoida mitään,joku vapaaotteluselostus molottaa tuossa niin ei joululaulujakaan kuulisi.Huomenna sitten.

  VastaaPoista
 3. Onnea toimesta!
  Meillä on ollut täysi hönkä päällä koko viikonlopun kun ne isovanhemmat oli täällä. En ehtinyt vielä soittamaan takaisin. Nyt hiljeni kun äsken aamupalan jälkeen pakkasivat Sannin kyytiin jä lähtivät.
  Nähtäiskö ti tai ke? Viestitellään.

  VastaaPoista
 4. Onnea vakipaikasta! Teillähän on jo hienosti jouluasiat reilassa! Tuo pakettien ostaminen on kyllä kiireessä kamalaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tunnelmaa täynnä koko teksti! Monia mukavia hetkiä teille sinne!

  VastaaPoista
 6. Eksyin elämäntäyteiseen blogiisi ja huomasin, että siellä asustaa pieni vauva, joka näyttää Kaapon ikäiseltä. Meillä kolmas pian 7kk. Tervetuloa kyläilemään Kaaponkammariin.

  VastaaPoista
 7. Tytti; viestittelen!
  Anis; kiitos!
  Mimura; siulle myös mukavaa joulunalusaikaa.
  Kaaponkammari; Liisa on reilu 6kk,ihan samoja ikiä siis.Kiitos,tulen vastavierailulle.

  VastaaPoista
 8. Voi laitoin tänne viestiä päivällä minne lie katosi..Paljon onnea perheellesi ihania uutisia !Ja parhainta joulun aikaa myös lämpöisesti♥
  ps meidän kesän lapsi edelleen hampaaton neiti,mutta jyystäminen on valtavaa:D

  VastaaPoista
 9. Mukavaa jouluviikkoa teidän koko pesueelle ja onnea miehelle toimesta:) Sulla on aina niin ihania kuvia!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille onnitteluista!PArhaimmillaanhan tuo vakipaikka tarkoittaa sitä että omaa kotiakin voi alkaa etsiskellä..Iso juttu toki sekin ettei aina tarvitse jännittää että jatkuko työsuhde vai ei.Hauskaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista